Елхи на таланта на фондация “Стоян Камбарев” сбъдва коледни мечти!

Дари елха. Подкрепи талант. Украси столицата. Дай живот на нова иглолистна гора

Елхи на таланта на фондация “Стоян Камбарев” сбъдват коледни мечти!

1747 | 9 окт. 2019 | 14:56

Фондацията подкрепя талантливи деца от социално слаби семейства, дарявайки живот на нова иглолистна гора с благотворителна кампания в партньорство със Столична Община.

Елхи на таланта на фондация “Стоян Камбарев” сбъдва коледни мечти!   -1570622318.jpgЕлхи на таланта на фондация “Стоян Камбарев” сбъдва коледни мечти!   -1570622303.jpgЕлхи на таланта на фондация “Стоян Камбарев” сбъдва коледни мечти!   -1570622289.jpgЕлхи на таланта на фондация “Стоян Камбарев” сбъдва коледни мечти!   -1570622272.jpgДеси Тенекеджиева-1570622256.jpg

Вече 10 години Фондация „Стоян Камбарев“ сбъдва мечтите на младите и талантливи творци, като ги подкрепя финансово, морално и осъществява конкретни техни творчески проекти.

 

Към традиционните, вече култови Награди за полет в изкуството, Благотворителен Бал в Лондон и новата Награда за Кино 355, Деси Тенекеджиева и нейният екипотново изненадват с блестяща и атрактивна идея Елхи на Таланта - социална, благотворителна и екологична кампания на Фондацията.

 

Идеята на проекта е фирми, компании или частни лица да украсят своя жива елха, като направят дарение на Фондация „Стоян Камбарев“, което ще отиде за подкрепа на младите таланти на Фондацията и на даровити деца от десет многодетни семейства.

 

Елхите ще бъдат разположени пред НДК в периода от 01.12.2019 – 15.01.2019, около голямата коледна елха на Столична Община, традиционно запалвана от Кмета на София на 1-ви декември, преди провеждането на ежегодния коледен концерт, на който присъстват много столичани, гости на града и официални лица. Музикалните таланти на Фондация „Стоян Камбарев“ ще бъдат кулминация в концерта и ще го закрият с ефектно коледно шоу.

 

Веднага след свалянето на украсата, всички дарени елхи ще бъдат засадени и ще сложат началото на нова Гора на Таланта.

 

С тази кампания Фондацията ще разшири обхвата на своята подкрепа извън рамките на Академия „Стоян Камбарев“, в която влизат повече от 70 млади творци - всички номинирани и носители на Наградата за полет в изкуството. Освен, че ще финансира 5 едногодишни стипендии за 2020-та година, участия на лауреати на Фондацията в мастър класове и фестивали, няколко късометражни филми,  коледната кампания Елхи на Таланта, ще подкрепи даровити деца от десет многодетни социално слаби семейства.

 

В деня на събитието, под всяка една елха, ще бъдат сложени много подаръци за предварително избраните семейства, в които поне едно от децата се занимава с изкуство. Многодетните семейства ще получат и ваучери за покупки от хранителни вериги, търговски центрове, книжарници и др. от партньори на кампанията.

 

От този момент нататък тези талантливи деца ще станат част от голямото семейство на Фондация „Стоян Камбарев“, която ще следи тяхното развитие и ще ги подкрепя и в бъдеще.

 

Актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева се опитва да привлече в коледната кампания и дарители от Лондон, където живее:

 

Търсим благодетели, които да станат наши коледни ангели! Представете си, колко би било прекрасно, след 10 години да имаме нова Гора на Таланта с 400 - 500 елхи, благодарение на всички нас!Бих искала да поканя всеки, който иска да направи добро и се припознава в нашата екологична благотворителна кампания да се включи, чрез дарение или чрез подаръци или ваучери за семействата. Правейки дарение, вие ще иматe ваша жива елха, която ще краси столицата, ще подкрепите талант, както и ще дадете живот на нова иглолистна Гора на Таланта.

 

Щастлива съм да обявя, че първите Елхи на Таланта вече имат своите коледни ангели и да благодаря сърдечно на скъпите ни приятели: г-жа Нели Беширова, WILKINSON Sword, ПОК Съгласие,г-жа Цветелина Николова - Катаржина Естейт, адв. Биляна Тончева, бизнесмените Звезделин Протопопов - Proderma,                      Атанас Динев - Кари Резиденс и Добромир Христов, както и на  адвоката на Фондацията адв. Анна Попова!Продуцентската ми компания NOVA Film също ще закупи и украси своя елха.

 

От името на Фондация „Стоян Камбарев“ специално бих искала да благодаря за партньорството на Столична Община и съм убедена, че Елхите на Таланта ще направят пространството около НДК още по-магично и красиво по Коледа!“

 

 

Пълна информация за кампанията може да намерите на www.kambarev.org

Може да се свържете с Фондацията чрез официалната й фейсбук страница:

https://www.facebook.com/foundation.stoyan.kambarev/

или на имейл foundationkambarev@gmail.com

 

 

 

 


От категорията

Принц Хари призна, че е натъжен, връща пари и титли заради отказа от привилегии

Снимка БГНЕС-1579506686.jpg

Винаги ще изпитвам най-голямо уважение към баба ми, моя главнокомандващ. ...

20 ян. 2020 | 09:48

Д-р Милен Врабевски - как се европейско турне със световни звезди и с Vrabevski Super Band
(Видео)

Д-р Милен Врабевски с вокалиста на Тото Джоузеф Уилямс и легендарния барабанист Саймън Филипс.-1579378543.jpg

Председателят на журито на Мисис Вселена Меги Савова за Гуанджоу – китайският ...

18 ян. 2020 | 21:53

Д-р Ана Пейкова: Иновативен лазер заличава татуировки и подмладява
(Видео)

Д-р Ана Пейкова-1579551307.jpg

Най-ценното на Alma Q е, че не е болезнен и много ефективен

20 ян. 2020 | 22:11

Принц Чарлз ще поеме разходите на принц Хари и семейството му за една година
(Видео)

Сн. Инстаграм-1579533025.png

Най-голямото перо в разходите на младото семейство ще бъде за охрана, която ще ...

20 ян. 2020 | 17:07

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.