Всеки от изпълнителите ще се включи от дома си, като използва личната си камера и собственото си музикално оборудване

Елтън Джон с благотворителен концерт в борбата с коронавируса

468 | 26 март 2020 | 12:35

В рамките на цял час редица любими изпълнители ще радват феновете си на живо, а целта е зрителите не само да получат емоционална подкрепа и радост, но и да бъдат събрани средства в помощ на лекарите и медицинските сестри


Елтън Джон организира невероятен звезден концерт в тежки времена на изолация. Иновативното шоу ще включва едни от най-големите имена в поп музиката от миналото до днес. Участие в него ще вземат Алиша Кийс, Били Айлиш, Backstreet Boys, Марая Кери и много други, а водещ ще е самият Елтън Джон.

 

Всеки от изпълнителите ще се включи от дома си, като използва личната си камера и собственото си музикално оборудване. Концертът ще бъде излъчен на живо в неделя в телевизионния ефир. Иновативният подход е наложен заради строгите мерки за сигурност с оглед на предотвратяване заразата от коронавирус.

 

В рамките на цял час редица любими изпълнители ще радват феновете си на живо, а целта е зрителите не само да получат емоционална подкрепа и радост, но и да бъдат събрани средства в помощ на лекарите и медицинските сестри, които се борят на първа линия срещу коронавируса. Средствата ще бъдат дарени на тези, които рискуват собствения си живот, за да спасят чуждия.

 

Шоуто ще носи името iHeart Living Room Concert for America, а зрителите ще бъдат призовани да помогнат с дарение, което могат да сторят и от дома си.

Източник: woman.bg


От категорията

Как да дезинфекцираме мислите си по време на пандемията от COVID-19

Генеративен коучинг за всеки от Мануела Драганова –  съосновател и на Generative Mindset International Learning Center, автор на романа АНА -1585242510.jpg

Генеративен коучинг за всеки от Мануела Драганова – съосновател и на ...

26 март 2020 | 19:07

Алла Пугачова записа със сина си песен "за прогонване на пандемията"

-1565607990.jpg

Нейният съпруг Максим Галкин засне любителската продукция и я публикува в ...

29 март 2020 | 09:01

Принц Хари и Меган задочно размениха реплики с Доналд Тръмп заради охраната им

-1579017581.png

Американският президент написа в неделя в Туитър, че "сега, след като са ...

30 март 2020 | 10:23

Притеснения, липси, проблем, несигурност и паника по обяд

За консултация и записване на час при Милена Иванова http://ЕАF@Ealife.bg-1582832930.jpg

Ден, в който всичко зависи от личната настройка и отговорност.

29 март 2020 | 21:55

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.