Фритата с червени чушки

Фритата с червени чушки и тиквички

5171 | 4 септ. 2018 | 15:02


Необходими продукти:
1 с.л. зехтин

150 гр ситно нарязан бял лук
3 скилидки чесън
8 яйца
1 буркан белени чушки
листа от рукола
150 гр настъргано сирене “Моцарела”
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:

Лукът и чесънът се запържват до златисто. 

В голяма купа се разбиват яйцата, прибавя се рукола, червени чушки, сирене, песто, лук, сол и черен пипер. Всичко се разбърква добре.

Сместа се изсипва в тавичка. Пече се на фурна около 40-45 минути. 


От категорията

Какво да сготвим на Цветница - традиционни рецепти

Какво да сготвим на Цветница - традиционни рецепти-1555421352.jpg

20 апр. 2019 | 15:34

Традиционни рецепти за Лазаровден

Лазарски плитки-1555420653.jpg

19 апр. 2019 | 14:45

Десерт от бъдещето представи шеф Жоро Иванов
(Видео)

Десерт от бъдещето представиха  шеф Жоро Иванов и сладкарката Боряна Таскова-1555594774.jpg

Легендарният готвач, работил в ресторант с две звезди Мишлен, демонстрира със ...

18 апр. 2019 | 16:37

Пролетна запеканка
(Видео)

Сн. Епицентър.бг-1555321928.jpg

15 апр. 2019 | 12:51

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.