Фритата с червени чушки

Фритата с червени чушки и тиквички

4935 | 4 септ. 2018 | 15:02


Необходими продукти:
1 с.л. зехтин

150 гр ситно нарязан бял лук
3 скилидки чесън
8 яйца
1 буркан белени чушки
листа от рукола
150 гр настъргано сирене “Моцарела”
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:

Лукът и чесънът се запържват до златисто. 

В голяма купа се разбиват яйцата, прибавя се рукола, червени чушки, сирене, песто, лук, сол и черен пипер. Всичко се разбърква добре.

Сместа се изсипва в тавичка. Пече се на фурна около 40-45 минути. 


От категорията

Петльова супа

Петльова супа-1547822765.jpg

19 ян. 2019 | 00:33

Какво да сготвим на Атанасовден според традицията – вкусни рецепти

Какво да сготвим на Атанасовден според традицията – вкусни рецепти-1547722471.jpg

17 ян. 2019 | 14:06

Рецепти за Антоновден – раздава се содена пита за умилостивяване на Баба Шарка

Рецепти за Антоновден – раздава се содена пита за омилостивяване на Баба Шарка-1547639792.jpg

16 ян. 2019 | 13:53

Картофен кекс с плънка

Картофен кекс с плънка-1547468113.jpg

14 ян. 2019 | 14:14

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.