Фритата с червени чушки

Фритата с червени чушки и тиквички

4339 | 4 септ. 2018 | 15:02


Необходими продукти:
1 с.л. зехтин

150 гр ситно нарязан бял лук
3 скилидки чесън
8 яйца
1 буркан белени чушки
листа от рукола
150 гр настъргано сирене “Моцарела”
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:

Лукът и чесънът се запържват до златисто. 

В голяма купа се разбиват яйцата, прибавя се рукола, червени чушки, сирене, песто, лук, сол и черен пипер. Всичко се разбърква добре.

Сместа се изсипва в тавичка. Пече се на фурна около 40-45 минути. 


От категорията

Българските традиции срещнаха китайските по време на Лунно-есенения фестивал

Васил Петров и половинката му Маргарита Тошева-1537737061.jpg

С атрактивен Маутай коктейл „Moon drops” бяха приветствани гостите в столичния ...

24 септ. 2018 | 00:07

Пестил от сини сливи

Пестил от сини сливи-1537525858.jpg

21 септ. 2018 | 13:26

Сладко от бяло грозде с орехи

Сладко от бяло грозде с орехи-1537364058.jpg

19 септ. 2018 | 16:33

Столичният клуб "Пушкинъ" предлага най-богатата винена листа у нас

Сн. Ресторант "Пушкинъ"-1535551068.jpg

С отличната си селекция на родни и екзотични продукти, висока чувствителност на ...

18 септ. 2018 | 12:24

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.