Герги Гьоков Снимка: БСП

Тук сме, за да защитим правата на всички българи, заяви депутатът от БСП

Георги Гьоков от Бузлуджа: За 130-ата годишнина на БСП премиер ще е Корнелия Нинова!

1880 | 27 юли 2019 | 13:08

Можем да върнем достойнството на всеки един български гражданин, заяви председателят на облсастния съвет на БСП-Габрово Николай Григоров

Герги Гьоков Снимка: БСП-1564222139.jpgНиколай Григоров Снимка: БСП-1564222166.jpg

"Събрали сме се тук, на Историческа поляна под връх Бузлуджа, за да защитим правата на всички българи". Това заяви пред сърбралите се десетки хиляди социалисти народният представител от ПГ на "БСП за България" Георги Гьоков, представител на домакините от Стара Загора.

Той обясни, че многохилядно червено море го прави горд, че принадлежи на партия със 128-годишна история, чийто основатели – Димитър Благоев и неговите съратници са сложили основите на социалистическо движение в България и са дали надежда на ескплоатираната работническа класа за равенство, братство и свобода.

"Днес капитала и неолиберализма отново са в настъпление и голяма част от бъгарите живеят на ръба на оцеляването, а 1,3 млн. пенсионери живеят под прага на бедността. Трябва да има партия като БСП, която да защитава техните интереси", коментира той. Гьоков обясни, че БСП е една от малкото партии в света и Европа и единствената в България, която може да събере на едно свято за нас място - десетки хиляди хора само с една идея - за равенство и свобода и от една мечта - за справедливост.

"Предстоят ни много битки. Шайката която ръководи държавата ни в моента трябва да бъде свалена. Първо ни предстои битката за местните избори. На тях ще се явим с достойни кандидати и уверени в победата! Надеждата на хората да бъдат най после свалени ГЕРБ от власт е в нас, в нашите кандидати за кметове и за общински съветници. И ние сме длъжни да победим и да започнем битката за спасяването на България!", каза социалистът. Той изрази увереност, че следващата година на Бузлуджа поне половината от областните градове и по малките общини ще са с кметове от БСП.

"А когато дойдем на тази поляна да празнуваме 130-тата си годишнина, премиерът на Република България ще се казва Корнелия Нинова и БСП ще управлява държавата, за да реализира социалната си политика, записана във "Визия за България", категоричен бе Георги Гьоков.

Николай Григоров: Можем да върнем достойснтвото на всеки един български гражданин

"Всяка година се събираме десетки хиляди социалисти на тази поляна за да черпим сили и вдъхновение, кураж и вяра, мърдост и упование в трудната ни битка за хляб и свобода за всеки българин", заяви председателят на облсастния съвет на БСП-Габрово Николай Григоров. Той подчерта, че БСП е пазител на историческия спомен за всички, които са проляли кръвта си за национални и социални свободи.

"БСП е единствената сила която може да се изправи срещу мракобесието и пълзящата диктатура, които обхващат България. В тази битка ние не сме сами. На наша страна е историческата парвда и стотици хиляди честни българи, които ни вярват, които ще ни подкрепят и които ще ни последват. Нито те нито историята няма да ни простят ако в този решителен момент се огънем, проявим слабост и себичност и не доведем тази битка до край", заяви Григоров.

По думите му предстои сблъсък между две идеологии - на арогантността и цинизма на управяващите и на вярата на левицата, че може да върне достойснтвото на всеки един български гражданин и има бъдеще за нас и нашите деца.

 


От категорията

Гешев: Има безпрецедентен политически натиск върху ВСС да бъде провалена процедурата

-1571920510.png

Политическият натиск е видим. Спокойно може да кандидатстваме за рекорд на ...

14 ноем. 2019 | 15:49

Борисов в Солун: За България и Гърция приоритет е ускорената реализация на газовия интерконектор

Сн. Пресцентър-1573757746.jpg

Реализацията на съвместните транспортни и енергийни проекти и разширяването на ...

14 ноем. 2019 | 20:51

Хасан Адемов: Решението за болничните трябва да се вземе от Народното събрание

-1531326173.jpg

За да има високи нива на доходи от пенсии, трябва да има високи нива на ...

14 ноем. 2019 | 23:55

Кметът на Перник: Комуникацията ми с премиера е по-добра, отколкото с шефа на ВиК

Кметът на Перник: Комуникацията ми с премиера е по-добра, отколкото с шефа на ВиК-1573767128.jpg

Вчера Борисов заяви, че не иска воден режим и разпореди да се търси резервен ...

14 ноем. 2019 | 23:30

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Mari Paunova


27 юли 2019 | 13:59Подкрепа и успех за БСП на предстоящите избори!!!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


FuckEU


27 юли 2019 | 13:29България вече е над 50% потурчена, те сега се сетили да играят ролята на защитници и да водят "битки". Дори средноинтелигентните виждат какво ги очаква от 12 13 г., а вие се водете елит, милеещ за България. Май като в БКП само интернационалните ценности ви вълнуват. Дано продължат да гласуват за вас циганите, че православните са на изчезване.


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


FuckEU


28 юли 2019 | 11:38Май не сте разбрали посланието ми. Само изтъквам фактите, че българите изчезват и стават малцинство в собствената си държава, така че просто няма да ги има, за да гласуват. А това се проспа от БСП, дори определени кръгове в партията им ръкопляскаше на герберско турското потурчване на родината ми. Убежденията ми са толкова герберски, колкото симпатизирам на всеки национален предател. С радост бих им ритал столчетата под бесилките. Заблудено е само негласуващото население и тези дето се кефят и чакат БСП да им оправи живота. Само дето няма как да се случи, защото господарите и на гроб и на бсп са едни и същи почти. Да положението с бсп ще се подобри, но и те са неспособни да спасят България. Само народа може да свърши това, по един доста неприятен за мутри, цигани и продажни джендъри начин.


Херодот


27 юли 2019 | 14:08Не сте прав господине с гербески убеждения!Циганите са основните купени от шайката герб(натичана с право ГРОБ) гласоподаватели. на на б. Борисов и затова са над законите и се смятат за недосегаеми!И Вие,както и ние им плащаме храната,тока,водата и освен това получават по1000 лв.социални помощи!За всичките тези идиотщини е виновна шайката герб,а не БСП!!!