Георги Харизанов: Премиерът не ми е казал коя е "Мата Хари", но не е изключено тя да има още компром

Бях поканен от министър Мирослав Найденов за поста в "Напоителни системи"

Г. Харизанов: Премиерът не ми е казал коя е "Мата Хари", но не е изключено тя да има още компромати

7259 | 6 дек. 2020 | 18:49

"Взел съм си държавния изпит в Датския колеж през лятото на 2012 г. Помислих, че ще ми нараснат доходите, но не се получи. Преди това бях завършил, но ми беше останал само държавният изпит", каза още Георги Харизанов.


"Общуваме с премиера, но не съм си водил статистика колко често. Ходил съм многократно в комплекса в Бояна. Когато съм с дебели дрехи, са ме проверявали, преди да вляза. Не нося дамска чанта и не знам, дали е лесно да се приберат толкова пари в нея. С премиера сме обсъждали снимките. Това е компромат. Всички знаем какъв стандарт поддържа Бойко Борисов и аз по никакъв начин не мога да го свържа с тези пари. Министър-председателят не ми е казвал коя е Мата Хари, но и не съм го питал, защото знам къде е границата на личния живот. Възможно е тази жена да има и други компромати". Това заяви политическият анализатор Георги Харизанов.

"С Делян Пеевски сме се виждали само веднъж, за няколко минути. Запознахме се, разменихме няколко изречения и това беше. След запознанството започнах да тичам 3 пъти по-бързо и ми пораснаха криле", коментира Харизанов.

"Братята Бобокови да дадат доказателства, ако бизнесът им е бил заплашен. Нека да ги покажат навреме, за да не пострада повече, ако вярно въобще", каза още бившият шеф на "Напоителни системи".

"Аз не ловувам, но не съм придружавал премиера на лов. Отдавна с Бойко Борисов не сме играли тенис. Към него се обръщам с „Господин премиер“ и „Биг Брадъре“ заради съвпадението на първите букви. Предлагали са ми пост в партията, но не и за депутат. Всеки, който ме познава, знае, че не искам да ставам народен представител. Не изпълнявам функции в ГЕРБ и не съм човек, който обича да му дават задачи", допълни Харизанов.

"Взел съм си държавния изпит в Датския колеж през лятото на 2012 г. Помислих, че ще ми нараснат доходите, но не се получи. Преди това бях завършил, но ми беше останал само държавният изпит", каза още Георги Харизанов.

"Бях поканен от министър Мирослав Найденов за поста в "Напоителни системи", след като бях напуснал друго дружество. Каза ми, че има големи проблеми и аз приех", обясни политическият анализатор.


От категорията

Премиерът: Твърденията, че след мораториума цените ще скочат, са "чиста пропаганда и глупости"

-1641972526.jpg

„Темата се използва, за да се предизвика чувство, че правителството не си върши ...

16 ян. 2022 | 12:19

Бучковски: Първият негативен сигнал беше отказът на БПЦ да бъде призната за църква-майка на МПЦ

Владо Бучковски Кадър: БНТ-1642355066.jpg

За да се решат проблемите на българите в РСМ, трябва да се смени съзнанието, не ...

16 ян. 2022 | 19:42

От 1 февруари: Зелените сертификати над 9 месеца без трета доза са невалидни за пътуване в Европа

-1641405740.jpg

Засега серификатите, издадени след поставяне на трета доза, няма да имат срок ...

16 ян. 2022 | 20:40

Титаничен сблъсък! Д-р Симидчиев и доц. Мангъров в остър спор за зелените сертификати
(Видео)

Д-р Симидчиев и доц. Мангъров влязоха в остър спор за зелените сертификати Кадър: Нова тв-1642357016.jpg

"Зелените сертификати са опасни и ненужни. Този, който има сертификат и е ...

16 ян. 2022 | 20:16