Според депутата Америка върви към обединение чрез разделение

Георги Марков: Ще има ли импийчмънт и за Доналд Тръмп-младши? Импийчмънт до дупка!

4342 | 14 ян. 2021 | 15:00

Г-жа Пеноси дори даде сигнал от американския Сенат да няма вече мама и татко, той и тя. Не вярвам да са се зарадвали фермерите от Централните щати, които са християни. Трудно ще се обединят около "обединителната" фраза да няма мама и татко, доба


Америка върви към обединение чрез разделение. 

Това написа в личната си страница във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Георги Марков. 

 

Младият Тръмп е много готин - висок 190 см., както татко си, красавец, ходи по мадами, образован, роден в сърцето на Манхатън и с политически опит. И си рекох, че като нищо може да се яви през 2024-та за президент. Ще бъде на 52 години. Няма да му трябва и партия. Ще проповядва срещу глобализма, срещу износа на демокрация и "за" мама и татко. Едва ли ще спечели цяла Америка, ама за половината е сигурно, пише Марков и добавя: 

 

Реших и аз, като бивш конституционен съдия, да им предложа нещо: импийчмънт и на Доналд Тръмп-младши, импийчмънт до дупка, па каквото сабя покаже. Някои ще ме репликират, че го няма в Конституцията, ама и ще се поправи - след 15-тата поправка ще има 16-та и толкоз.

 

Ето го и целия пост на депутата:

 

Президентът Байдън каза МЪДРИ думи, че ще работи за ОБЕДИНЕНИЕТО на Америка. Тя наистина е много разделена, лани изпотрошиха и подпалиха маса градове, исторически паметници, обезглавиха дори статуя на Исус Христос.


В същото време, когато новият президент говори за обединение, демократите внесоха искане за импийчмънт на Тръмп 9 дни преди края на мандата. И Байдън го подкрепи. Що ли за обединение ще бъде това, щом ФБР СЕ ТРЕВОЖИ И БИЕ КАМБАНАТА за опасност от въоръжени въстания във всички големи градове на Щатите, ако сегашният президент бъде освободен предсрочно.


В неделя по CNN големият актьор Арнолд Шварценегер извади един огромен меч, сложи го на бюрото си и призова да се признае вотът в полза на Байдън, наричайки изборите честни. И той призова за обединение, ала веднага след това изтърси, че Тръмп е най-слабият президент в историята на Америка. Не ми е работа да говоря от името на 75 млн. американци, при това гласували на урните, а не от гробищата, ама няма как да не са се почувствали кофти, че са толкова глупави, че са били "за" такъв слаб президент.


Г-жа Пеноси пък даде сигнал от американския Сенат да няма вече мама и татко, той и тя. Не вярвам да са се зарадвали фермерите от Централните щати, които са християни, празнуват Коледа и Великден, имат съпруги жени и деца от тях. Трудно ще се обединят около "обединителната" фраза да няма мама и татко.


Явно ще се върви към ОБЕДИНЕНИЕ чрез РАЗЕДИНЕНИЕ.
Затвориха устата на Тръмп в социалните мрежи, който е действащ президент и се получи странно обединение. Той получи подкрепа от г-жа Меркел и от г-н Навални, които разбират, че зорлем ще направят Тръмп герой. Синът му Доналт младши заяви, че на този цирк сигурно се смеят Сталин, Ленин и Мао. Дали те се смеят не знам, но със сигурност се смеят президентите на Китай и Русия - Си и Путин.


Приятели, заговорих за младия Тръмп и се сетих, че е много готин - висок 190 см., както татко си, красавец, ходи по мадами, образован, роден в сърцето на Манхатън и с политически опит. И си рекох, че като нищо може да се яви през 2024-та за президент. Ще бъде на 52 години. Няма да му трябва и партия. Ще проповядва срещу глобализма, срещу износа на демокрация и "за" мама и татко. Едва ли ще спечели цяла Америка, ама за половината е сигурно.


Чак от България умни хора, като политолога Андрей Райчев и моя приятел журналистът Петко Георгиев, които симпатизират на демократите, правилно ги посъветваха да я карат по-полека: Тръмп има над 70 млн. избиратели, някои от които върли фенове, демократите трябва да се мъчат да приобщат Централните щати и т. н. Но демократите не ги чуват и искат импийчмънт до дупка. Реших и аз, като бивш конституционен съдия, да им предложа нещо: импийчмънт и на Доналд Тръмп-младши, импийчмънт до дупка, па каквото сабя покаже. Някои ще ме репликират, че го няма в Конституцията, ама и ще се поправи - след 15-тата поправка ще има 16-та и толкоз.


Бог да пази демокрацията във Великата Америка!

 

">


От категорията

Борисов с нов призив: Радев все пак да каже какво мисли за Навални, няма да му се карат (ВИДЕО)

Снимка: Правителствена информационна служба-1611476477.jpg

"С нищо не съм засегнал Радев, че да реагира така остро на призива ми. Той ...

24 ян. 2021 | 09:38

Корнелия Нинова от Варна: 2021 е годината за възстановяване на икономиката

Снимка: БСП-1611476382.jpg

"Правителството харчи много пари, но те не стигат до фирмите и хората. ...

24 ян. 2021 | 10:18

Цветанов разкри: Горанов реди листите на ГЕРБ, Харизанов отговаря за гражданската квота

Цветан Цветанов Кадър: бТВ-1611509887.jpg

Повече с Борисов - не", категоричен бе бившият втори в ГЕРБ. От възможните ...

24 ян. 2021 | 19:37

Милен Велчев: България е на последно място по ваксиниране сред страните от ЕС (ВИДЕО)

Милен Велчев Кадър: Нова тв-1611507836.jpg

„Българи, които искат да пътуват в чужбина, може да се наложи да покажат ...

24 ян. 2021 | 19:01