За благотворителното събитие в полза на нуждаещите се деца от Стрелча президентът Първанов дари икона на Света Богородица

Георги Първанов дари икона за 900 лева в подкрепа на децата на Стрелча

3328 | 3 дек. 2018 | 14:00

Румен Петков, синоптичкатаНатали Трифонова,певците Красимир Аврамов, Рени, Ивана, Магда, Дара Екимова, и най-популярните носителки на титлите Мисис България и Мисис Баба събраха над 5 450 лева за 20 малчугани в нужда

За благотворителното събитие в полза на нуждаещите се деца от Стрелча президентът Първанов дари икона на Света Богородица-1543838500.jpgИнициативата на кмета на Стрелча Стойно Чачов и съпругата му Дони (Мисис Баба Вселена) „Звезди рисуват за децата на Стрелча”-1543838605.jpgМисис България 2012 – Йордана Димитрова, придружена от дъщеричката си – Кари-1543838541.jpg

За благотворителното събитие в полза на нуждаещите се деца от Стрелча президентът Първанов дари икона на Света Богородица, която бе закупена от адвокат Биляна Тончева. 

 

В инициативата на кмета на Стрелча Стойно Чачов и съпругата му Дони (Мисис Баба Вселена) „Звезди рисуват за децата на Стрелча”, участие взеха Румен Петков, синоптичката Натали Трифонова, певците Ави Бенеди,Красимир Аврамов, Рени, Ивана, Магда, Дара Екимова, моделът Александра Петканова, Елизабет Методиева, журналистът Антон Стефанов, Меги Савова, най-популярните носителки на титлите  Мисис България и Мисис Баба, синът на Софи Маринова – Лоренцо, носителката на титлата Мисис България 2012 – Йордана Димитрова, придружена от дъщеричката си – Кари и много други.

 

Каузата  подкрепиха  и представителите на брандовете за официални и булчински облекла Terani Couture и Justin Alexander – сем. Куркутиади, както и кралицата на бижутата, Мирела Ненчова – собственик на SSG.

 

В хотел Феста в столицата се събраха десетки приятели, за да дадат старт на поредицата от благотворителни събития, посветени на каузата „Децата на Стрелча”. Всички те изобразиха въображението си върху платно, напътствани от собственика на галерия DaliVino – Кари Ангелова, партньор на събитието.

 

 „Развълнуван съм и сърцето ми е пълно, да видя всички вас тук. Благодаря на моята съпруга за идеята и организацията на едно разширено, като мащаб събитие в подкрепа на Стрелчанската Коледа, на което не съм инициатор аз, но съм горд да  продължа тази традиция. Благодаря, че отделихте от своето време да подкрепите нас и 20-е деца, които имат нужда от грижа и щастие.” – заяви по време на приветствието си кметът на Стрелча, Стойно Чачов.

 

Всеки има нужда от щастие и топлина. В нашите ръце и сърца е да осигурим на децата на Стрелча една вълнуваща и уютна Коледа.” - допълни Дони Чачова и анонсира предстоящия традиционен, коледен концерт: „Финалът на поредицата от благотворителни инициативи ще се състои в Стрелча със звездно събитие на 20-и декември от 18.00 часа.

 

Тя обави две от имената на участниците в  него -  изпълнителите Светослав Стойчев и Дара Екимова.

 

Събраните средства ще бъдат разпределени между 20 деца - сираци, полусираци и деца с увреждания от община Стрелча.

 


От категорията

Омаята на подводния свят в Шри Ланка и Кения с Валентин Василев
(Галерия)

Валентин Василев в най-любимото си амплоа – на подводен риболовец.-1550921370.jpg

Със Станимир Станев за 933 дни през 34 държави из Азия. В Прибалтика кралете ...

23 февр. 2019 | 13:15

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими
(Галерия)

Дара Екимова за първи път на живо изпълнява песни на баща си - Дими-1550836045.jpg

Петима музиканти се включват в проекта Slang by Dara Ekimova, вдъхновени от ...

22 февр. 2019 | 13:45

За дванадесета поредна година

„Lady Bulgaria“ 2019 - успяла и независима
(Галерия)

Lady Bulgaria International 2019– Ая Борчева; Lady Bulgaria Universal 2019 – Бояна Ацева; Lady Bulgaria Universe 2019 – Ивана Славова
-1550935894.jpg

За участие в конкурса бяха избрани 13 финалистки от над 150 кандидатки за ...

23 февр. 2019 | 17:35

Започна поклонението пред Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Цеца се сбогуваха първи (Снимки)
(Галерия)

Сн. blic.rs-1550829694.jpg

Най-близките на изпълнителя са се събрали в дома му в Дедине преди панахидата. ...

22 февр. 2019 | 12:01

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.