Сигнал на тел.112 снощи не е подаван, информирана е охранителната фирма на обекта

Гл. комисар Георги Хаджиев: До края на деня ще задържим вандалите, потрошили столично заведение

2064 | 13 авг. 2019 | 08:37

Разправията в заведението е заради финансови неуредици между собственика и поръчителя на вандалския акт, изтъква шефът на СДВР


Шефът на СДВР главен комисар Георги Хаджиев заяви пред БТВ, че до края на деня ще бъдат задържани вандалите, които снощи потрошиха столично заведение.

 

"Страхувам се за живота си. Имам три деца и жена. Притеснявам се. Чувствам се заплашен. Знам на кого трябва да се обадя. Става въпрос за бизнес отношения, аз обаче не му дължа нищо на човека, поръчал акцията", каза собственикът на заведението Емануил Лазаров.

Инцидентът е станал снощи. Група мъже отишла в заведението на Лазаров видимо подпийнали. Компанията седнала на маса и поръчала. Малко по-късно започнала да обръща маса, изпочупила посуда, хвърлила столове и забила нож в една от масите. "Казали са на човек от персонала, собственикът да се обади на който трябва, той знае на кого е", обясни още Емануил Лазаров. По думите му той предпочита да предаде извършителите на органите на реда.

 

Директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев заяви, че извършителите на деянието ще бъдат задържани до края на деня. "Разправията в заведението е заради финансови неуредици между собственика и поръчителя на вандалския акт. Двамата не са реализиранили общи проеки. Нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива финансови и търговски бизнес дела", каза още той. Хаджиев заяви, че сигнал на тел.112 снощи не е подаден, а е информирана охранителната фирма на обекта.


От категорията

Проф. Николай Радулов: Ако имаше превенция, убийството в Сотиря нямаше да се случи

-1563341148.png

"Криминализацията на обществото се засилва. Има скок на сексуалните ...

20 авг. 2019 | 08:39

Ботьо Ботев: Случаят „Негован” няма свой аналог в историята на България

Снимка Кадър Нова телевизия-1566279202.png

Според него е рано да бъде установена самоличността на намерените тела във ...

20 авг. 2019 | 08:32

Голям пожар в оздравителен център в Павел баня

Сн. БГНЕС-1566313017.jpg

Не е ясно дали ще се наложи евакуация

20 авг. 2019 | 17:56

Пак пламна гората между Владо Тричков и Реброво, търсят доброволци да гасят

-1566196871.jpg

Доброволците трябва да бъдат подходящо облечени с дълги панталони, дълги ръкави ...

20 авг. 2019 | 16:33

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.