Сн. Фейсбук

Публиката я върна за три биса

Голямата Лили Иванова очарова Русе с огромния си талант (Видео, Снимки)

2852 | 18 ноем. 2021 | 14:29

Пред русенската публика Лили Иванова изпълни както едни от най-популярните си песни, така и нови парчета от последния си издаден миниалбум, наречен "Чуй душата ми"

Сн. Фейсбук-1637238613.pngСн. Фейсбук
-1637238670.pngСн. Фейсбук-1637238626.jpgСн. Фейсбук-1637238619.jpg

Голямата българска певица Лили Иванова очарова Русе с огромния си талант. Великолепният концерт, който тя изнесе тази вечер в града край Дунава, разчувства публиката, която неведнъж пя заедно със своята любима изпълнителка. Многобройните посетители на музикалното събитие в залата "Арена Русе" станаха на крака, когато Лили се качи на сцената.


"За нас е чест и огромно удоволствие да сме пред вас. Благодаря за тези хубави цветя", отвърна на топлото посрещане талантливата певица. Тя се появи пред публиката в прекрасна форма и в елегантен блестящ черен тоалет. Изпълненията й бяха съпроводени със светлинни ефекти, а това превърна концерта в истинско незабравимо шоу. Докато пееше, от залата се провикваха гласове: "Браво, Лили!". Сред публиката имаше и много млади хора.


"Харесвам Лили. Тя е доста интересна личност, успяла е и заслужава адмирации за това, което е направила и продължава да прави на сцената. Затова съм тук, а и искам да чуя на живо "Щурче", "Детелини", "Камино", сподели 30-годишната Елизабет Балтаджиева.


Пред русенската публика Лили Иванова изпълни както едни от най-популярните си песни, така и нови парчета от последния си издаден миниалбум, наречен "Чуй душата ми". На сцената тя бе с музикантите Ангел Дюлгеров (китари), Огнян Енев (пиано, тромпет и саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Росен Ватев (ударни) и вокалното трио "ЛаТиДа" (беквокали). Представяйки ги, голямата певица не пропусна да благодари на своя екип, а Веселин Веселинов-Еко нарече басистът на България.


Концертът продължи около час и половина. Изпълнението на песента "Присъда" и текстът й "Съдете ме единствено накрая, последната ми дума ще е песен" истински разчувства публиката. Три пъти Лили се върна на сцената, защото хората, с нестихващи ръкопляскания и викове "Още, още", не я "пуснаха" да си тръгне, без да изпълни "Детелини", "Щурче" и "Панаири".


Влизането в залата за концерта ставаше след задължително представяне на зелен сертификат за ваксинация, преболедуване или негативен тест за ковид - PCR или антигенен тест. За улеснение на публиката в "Арена Русе" работеше и мобилна лаборатория.


Националното турне на Лили Иванова започна от Варна на 3 септември, а след това концерти имаше в Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен, а тази вечер - и в Русе.

 

Финалните три спектакъла ще са в зала 1 на НДК на 14, 15 и 16 декември. Към настоящия момент турнето на Лили Иванова е най-продаваното събитие на български изпълнител в Eventim по брой билети.

 

Източник: БТА

 

 


От категорията

Иван Гранитски за проф.Чавдар Добрев: Духовната автобиография на един ярък талант

Иван Гранитски-1558446330.jpg

Той е от малцината съвременни интелектуалци, които работят еднакво успешно в ...

26 ноем. 2021 | 16:58

“Любов, секс, самота” е най-новата книга на Стилиян Иванов - излиза едновременно у нас и в Гърция

“Любов, секс, самота” е най-новата книга на Стилиян Иванов -  излиза едновременно у нас и в Гърция-1637928534.jpg

Книгата разказва 10 любовни истории на мъж от Средиземноморието, прехвърлил ...

26 ноем. 2021 | 14:08

Лили Иванова с дар от Русенския митрополит Наум след грандиозния си концерт в града

Лили Иванова с дар от Русенския митрополит Наум след грандиозния си концерт в града
-1637573203.png

Великолепният концерт, който тя изнесе разчувства публиката, която неведнъж пя ...

22 ноем. 2021 | 10:54

ЮНЕСКО ще чества 300-годишнината от рождението на Паисий Хилендарски

Паисий Хилендарски-1637316223.jpg

През 2021 г. ЮНЕСКО се присъедини към отбелязването на 100-годишнината от ...

19 ноем. 2021 | 12:02