Гости от област Кърджали посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата Неджми Али

В рамките на двудневната визита посетителите имаха възможността да се запознаят подробно с работата на институцията

Гости от област Кърджали посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата Неджми Али(Снимки)

1630 | 10 ноем. 2017 | 16:08

Евродепутата информира в детайли за неговата дейност в Комисиите по Бюджет и Бюджетен контрол. Последва дискусия по въпроси за мерките за стимулиране на малкия и среден бизнес и плана за ограничаване на езика на омразата

Гости от област Кърджали посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата Неджми Али-1510322978.pngГости от област Кърджали посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата Неджми Али-1510322970.pngГости от област Кърджали посетиха Европейския парламент по покана на евродепутата Неджми Али-1510322962.png

На 7 и 8 ноември активисти на ДПС от област Кърджали посетиха Европейския парламент в Брюксел по покана на евродепутата от групата на АЛДЕ-ДПС Неджми Али.

 

В рамките на двудневната визита посетителите имаха възможността да се запознаят подробно с работата на Европейския парламент. Г-н Али запозна посетителската групата с дейността на делегацията на ДПС в ЕП и в групата на АЛДЕ. Евродепутата информира в детайли за неговата дейност в Комисиите по Бюджет и Бюджетен контрол, в които той е съответно член и координатор на групата на Алианса на либералите и демократите за Европа. Гостите на евродепутата посетиха презентация, на която бе представена основна информация за работа на Парламента.

 

Последва дискусия с г-н Али, като групата постави редица въпроси по теми засягащи мерките, които ЕС взима за стимулиране на малкия и среден бизнес, както и за мерките, които ЕС планира да предприеме за ограничаване на езика на омразата.

 

Освен работната част на посещението, гостите имаха възможността да разгледат Дома на Европейската история и Парламентариума, които представляват музеи на Европейската история и еволюцията на Европейския съюз. Групата имаше също така възможността да посети и забележителностите на белгийската столица.


От категорията

Цветан Цветанов влезе в ръководството на Европол

Цветанов с председателя на Управителния съвет на Европол Прит Паркна и изпълнителния директор на Европол Катрин Де Бол.
Снимка Фейсбук на Цветан Цветанов-1537872124.jpg

Зам.-председателят на ГЕРБ ще бъде постоянен представител в Управителния съвет ...

25 септ. 2018 | 13:34

Корнелия Нинова: Показахме, че сме различни (ВИДЕО)

Корнелия Нинова: Показахме, че сме различни -1537868023.jpg

Корнелия Нинова отбеляза, че автоматично се увеличават заплатите на депутатите, ...

25 септ. 2018 | 12:28

Златева за срещата между Борисов и Тръмп: От кога едно здрависване се приема за историческа среща?

Снимка: БСП-1537884068.jpg

Тя добави, че очаква с нетърпение речта на министър-председателя пред Общото ...

25 септ. 2018 | 17:00

БАН създава ново научно звено на мястото на НИМХ

-1537266485.jpg

В новата структура ще работят учените, които остават в Академията и ще се ...

25 септ. 2018 | 15:56

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.