грис

Грис-халва

7771 | 6 март 2017 | 11:44


Необходими продукти

  • 1 ч.ч. олио
  • 2 ч.ч. грис
  • 3 ч.ч. захар
  • 4 ч.ч. вода
  • по желание - настъргана лимонова кора от 1/2 лимон, ванилия, канела, счукани орехови ядки

Начин на приготвяне

Гриста се запържва. Прибавят се разбитите захар и вода. Бърка се бързо.

 

Готовата смес се изсипва в подходящ съд и се нарязва на парчета. Гарнира се с канела и орехи.

 


От категорията

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

Утре започват коледните пости: Как да се храним здравословно?

Сн. БГНЕС-1510656957.jpg

14 ноем. 2017 | 12:48

Мусака от карфиол

Мусака от карфиол-1510576219.jpg

13 ноем. 2017 | 14:27

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.