грис

Грис-халва

7501 | 6 март 2017 | 11:44


Необходими продукти

  • 1 ч.ч. олио
  • 2 ч.ч. грис
  • 3 ч.ч. захар
  • 4 ч.ч. вода
  • по желание - настъргана лимонова кора от 1/2 лимон, ванилия, канела, счукани орехови ядки

Начин на приготвяне

Гриста се запържва. Прибавят се разбитите захар и вода. Бърка се бързо.

 

Готовата смес се изсипва в подходящ съд и се нарязва на парчета. Гарнира се с канела и орехи.

 


От категорията

Миш-маш върху картофи

Миш-маш върху картофи-1506434577.jpg

26 септ. 2017 | 17:00

„Мързеливи” чушки бюрек

„Мързеливи” чушки бюрек-1506333569.jpg

25 септ. 2017 | 12:57

Пълнени тиквички с риба тон

Пълнени тиквички с риба тон-1505829326.jpg

23 септ. 2017 | 11:39

Пълнени домати със сирене и печени чушки

Пълнени домати със сирене и печени чушки-1505828941.jpg

22 септ. 2017 | 13:17

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.