грис

Грис-халва

7236 | 6 март 2017 | 11:44


Необходими продукти

  • 1 ч.ч. олио
  • 2 ч.ч. грис
  • 3 ч.ч. захар
  • 4 ч.ч. вода
  • по желание - настъргана лимонова кора от 1/2 лимон, ванилия, канела, счукани орехови ядки

Начин на приготвяне

Гриста се запържва. Прибавят се разбитите захар и вода. Бърка се бързо.

 

Готовата смес се изсипва в подходящ съд и се нарязва на парчета. Гарнира се с канела и орехи.

 


От категорията

Лятна торта с плодове и маскарпоне

Лятна торта с плодове и маскарпоне-1500888603.jpg

24 юли 2017 | 12:28

Вкусни рецепти за Илинден

-1491556349.jpg

20 юли 2017 | 10:45

Летни сармички

-1484665947.jpg

17 юли 2017 | 17:22

Катето Евро спретна уникално тирамису и зарадва феновете с ароматни истории от книгата си

Катето Евро спретна уникално тирамису и зарадва феновете с ароматни истории от книгата си-1500546150.jpg

В книгата, освен че разкрива тънкостите на готвенето, любимката на българската ...

20 юли 2017 | 13:22

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.