Снимка Кадър БТВ

Десет автобуса чакат пред областната администрация на пл. "Македония" в столицата

Хаос при предаването на протоколите!

2233 | 27 май 2019 | 08:42

Около 400 членове на СИК във Враца не могат да предадат документите


Хаос при предаването на протоколите от секционните комисии! За това съобщават телевизиите в репортажи от София, Враца и Свиленград.

 

Около 400 членове на СИК във Враца не могат да предадат документите от изборите, съобщи БТВ.

 

В София област някои от членовете на секционните комиси все още чакат да предадат протоколите си, съобщава Нова телевизия.

В София на площад „Македония” пред сградата на Областната администрация чакат още поне 10 автобуса. По-рано днес са били 50. „Ние трябваше да предадем нашите протоколи в 3 без 15 сутринта. От тогава не сме получавали абсолютно никаква информация. Стоим тук и чакаме. Има много млади хора, които се съгласиха да помагат. В момента са супер разочаровани от случващото се”, сподели пред NOVA Мира Ташева, член на СИК в Самоков.

Валентин Христов от Етрополе пък сподели, че и друг път му се е налагало да чака с часове, за да предаде изборните книжа в Областната администрация.

 


От категорията

Радев във водната компания на Ерусалим „Хагихон”: Искаме да обменим опит в управлението на водите

Радев във водната компания на Йерусалим „Хагихон”:Искаме да обменим опит в управлението на водите-1579708583.png

Още следващата седмица в София пристига водещ експерт от водната компания на ...

22 ян. 2020 | 17:46

Борисов ще се срещне с феновете на "Левски"

-1556706610.jpg

В понеделник от Националния клуб на привържениците (НКП) обявиха, че изпращат ...

22 ян. 2020 | 17:38

Вечерното шоу на bTV: Запознайте се с Николаос Цитиридис (ВИДЕО)

Снимки: бТВ-1579720407.jpg

Но освен качествен хумор, вечерното шоу обещава горещи срещи със знаменитости и ...

22 ян. 2020 | 21:12

Министерство на отбраната: Не възнамеряваме да строим на територията на резиденция „Лозенец“

Резиденция "Лозенец" Снимка: МО-1579716056.jpg

Възможно е да става въпрос за разрешение за проектиране на сграда върху частен ...

22 ян. 2020 | 19:59

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Сурвакар Балкански


27 май 2019 | 10:41Нарушенията в над 100 секционни избирателни секции,повредите на десетки машини за гласуване ,недобрата организация за обработване на протоколите показват ,че изпълнителната власт заедно с ЦИК ,не се справиха успешно с изборната подготовка !Още повече,че не липсваха и редица нарушения по места .Но въпреки направените незаконни промени в закони и правила герберите се добраха до изборната победа съмнително е ,дали по волята на народа!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Mari Paunova


27 май 2019 | 16:06Прочетете публикацията на психолога Петър Иванов за купения и контролиран вот 37.2% там много ясно се вижда колко честно са спечелени изборите, пък и ние предварително знаехме ,че точно това ще се случи!!!