Ако Меган Маркъл дойде във Великобритания, това ще бъде първото й посещение в страната след Мегзит

Хари и Меган със съдбовно решение - ще кръстят Лилибет в Лондон?

2176 | 20 юли 2021 | 12:58

Лилибет все още липсва в списъка с наследници на кралица Елизабет II на официалния сайт на кралското семейство. Очаква се тя да бъде доведена там след кръщението си. Тя ще заеме осмо място в опашката за британския трон


Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл възнамеряват да кръстят дъщеря си Лилибет в Уиндзор в присъствието на кралицата. Според експерти това решение ще определи бъдещата им съдба, съобщава Daily Mail.

 

Принц Хари призна своето желание да кръсти дъщеря си във Великобритания, когато дойде в Лондон, за да открие паметник на принцеса Даяна. "Хари каза на няколко души, че искат Лили да бъде кръстена в Уиндзор като брат си", съобщи източник на Daily Mail. Според него те с радост ще изчакат момента, в който обстоятелствата ще им позволят да направят това.

 

Ако Меган Маркъл дойде във Великобритания за кръщението на дъщеря си, това ще бъде първото й посещение в страната, откакто подаде оставка като старши член на кралското семейство и заминава за САЩ в началото на 2020 г.

 

Daily Mail отбелязва, че Лилибет все още липсва в списъка с наследници на кралица Елизабет II на официалния сайт на кралското семейство. Очаква се тя да бъде доведена там след кръщението си. Тя ще заеме осмо място в опашката за британския трон.

 

По-рано експертът по британското кралско семейство Даниела Елсер заяви, че решението за кръщене на Лилибет в присъствието на кралицата ще бъде възприето като опит за помирение на принц Хари и Меган Маркъл с Елизабет II, а отказ от кръщението във Великобритания би бил знак за окончателна раздяла с кралското семейство.

 

На 4 юни се роди второто дете на Хари и Меган.  Момичето получи името Лилибет Даяна Маунтбатън-Уиндзор в чест на кралица Елизабет II и майката на Хари принцеса Даяна. Кралицата лично позволи на принц Хари да назове  дъщеря си на Лилибет.

 

Източник: standartnews.com


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13