Хайвер от патладжан

8096 | 10 дек. 2014 | 09:00

Автор:


Необходими продукти


3-4 патладжана
2-3 червени чушки
4-5 домата
1 глава лук
5-6 скилидки чесън
зехтин и сол на вкус

 

Начин на приготвяне

 

1. Патладжаните и червените чушки се изпичат до готовност. Обелват се и се пасират.
2. Доматите се рендосват на ситно ренде, скилидките чесън се пресоват, лукът се нарязва на много ситно.
3. Всички зеленчуци се смесват в дълбока купа. Подправят се със сол и зехтин на вкус. Разбъркват се добре.
4. По желание готовият хайвер се поднася украсен с магданоз и филийки препечен хляб.


От категорията

Десертът на Виенския бал - лешников нуга крем с мус от дренки

Лешников нуга крем с мус от дренки-1581624624.jpg

Шеф Готфрид Ганстерер е подготвил агнешко каре със сос с розмарин, рагу от ...

13 февр. 2020 | 22:06

Рецепти за празничната трапеза на Трифон Зарезан и Св. Валентин

-1580220210.jpg

12 февр. 2020 | 15:19

Здравословна елда с гъби

Елда с гъби-1581428775.jpg

11 февр. 2020 | 15:43

Сьомга със сос от лимон и копър

Сьомга със сос от лимон и копър-1580981763.jpg

6 февр. 2020 | 11:35

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.