Стойчо Керев

Писателят Пламен Иванов пред Стойчо Керев в поредния епизод на "Новото познание"

Идва ли Трета световна война

10587 | 2 юли 2016 | 22:14

Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията


Мнозина анализатори твърдят, че третата световна война е в ход. Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията.

Писателят Пламен Иванов гостува на Стойчо Керев в епизода на предаването "Новото познание", озаглавен "Третият Рим", където разкрива шокиращи факти около развитието на геополитическите стратегии с днешна дата.

“Третата световна войната ще избухне на югоизток. Русия отдавна подготвя плана си за нападение. Първоначално големият удар ще бъде извършен срещу Швеция, после идва ред на Норвегия и Дания”. Пророчеството е на брат Адам и е от средата на миналия век.

Сестра Елена Айело споделя своите шокиращи видения приблизително по същото време. “Русия с нейните тайни оръжия ще се сражава с Америка. Рейн ще прелее от трупове и кръв. Италия също ще бъде измъчвана от голяма революция, а папата ще пострада ужасно”. Вярвате или не, спекулация или твърдения подказани от отвъдното тези предсказания неведнъж попадат в полезрението на изследователи, автори и дори сериозни издания.

Антон Йохансон станал известен с предсказанието си за потъването на Титаник и Първата световна война казва: “Персия и Турция ще бъдат завладени от руски войници. Революционери ще подбуждат смут и война в Индия и Египет, за да улеснят окупацията на Средния Изток и Европа. Руснаците ще завладеят Балканите”.

В края на 19 век Йохансон пророкува, че третата световна война ще избухне юли или август, но не уточнява годината и добавя: “Нови оръжия ще причинят огромни урагани и огнени бури в САЩ, където най-големите градове ще бъдат разрушени”.Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията

От категорията

ТЕ СА! Наталия Гуркова и Стилиян Иванов със съвместен проект

-1523992330.png

15 ян. 2019 | 22:40

В понеделник приемете загубата със смирение, в сряда спорове и противоречие

Седмична нумерологична прогноза 14 до 20 януари 2019 г. на Милена Иванова-Еа-1547407765.jpg

Нагласата и усещанията ще варират спрямо ситуацията. Въпреки променящите се ...

13 ян. 2019 | 21:28

За всевиждащите мечти на незрящите младежи - един материал, написан на брайл

За всевиждащите мечти на незрящите младежи-1547397687.jpg

Незрящ с куче-водач спира по улицата минувач, за да попита как да стигне до ...

13 ян. 2019 | 18:39

Хю Грант моли крадец да му върне сценария

-1515573652.jpg

58-годишната звезда изрази и притеснението си относно медицинските картони на ...

15 ян. 2019 | 16:15

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.