Стойчо Керев

Писателят Пламен Иванов пред Стойчо Керев в поредния епизод на "Новото познание"

Идва ли Трета световна война

10780 | 2 юли 2016 | 22:14

Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията


Мнозина анализатори твърдят, че третата световна война е в ход. Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията.

Писателят Пламен Иванов гостува на Стойчо Керев в епизода на предаването "Новото познание", озаглавен "Третият Рим", където разкрива шокиращи факти около развитието на геополитическите стратегии с днешна дата.

“Третата световна войната ще избухне на югоизток. Русия отдавна подготвя плана си за нападение. Първоначално големият удар ще бъде извършен срещу Швеция, после идва ред на Норвегия и Дания”. Пророчеството е на брат Адам и е от средата на миналия век.

Сестра Елена Айело споделя своите шокиращи видения приблизително по същото време. “Русия с нейните тайни оръжия ще се сражава с Америка. Рейн ще прелее от трупове и кръв. Италия също ще бъде измъчвана от голяма революция, а папата ще пострада ужасно”. Вярвате или не, спекулация или твърдения подказани от отвъдното тези предсказания неведнъж попадат в полезрението на изследователи, автори и дори сериозни издания.

Антон Йохансон станал известен с предсказанието си за потъването на Титаник и Първата световна война казва: “Персия и Турция ще бъдат завладени от руски войници. Революционери ще подбуждат смут и война в Индия и Египет, за да улеснят окупацията на Средния Изток и Европа. Руснаците ще завладеят Балканите”.

В края на 19 век Йохансон пророкува, че третата световна война ще избухне юли или август, но не уточнява годината и добавя: “Нови оръжия ще причинят огромни урагани и огнени бури в САЩ, където най-големите градове ще бъдат разрушени”.Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията

От категорията

Румен и Десислава Радеви уважиха премиерата на първия филм на Камен Донев (Снимки)

Сн. Фейсбук-1552988553.jpg

Лентата носи отличителните белези на трите постановки, в които актьорът е ...

19 март 2019 | 11:43

Колко „нормален“ живот ще осигурят Хари и Меган на първото си дете?

-1553068495.png

Даяна искаше децата ѝ да растат далеч от кралския блясък и традиции. Тя ги ...

22 март 2019 | 15:25

Защо Кейт чака 8 години за първия си ангажимент с Елизабет II, а на Меган й отне едва месец?

Сн. Инстаграм-1553248313.png

"От езика тялото става ясно, че Кейт и Елизабет II са приятелки - като ...

22 март 2019 | 11:50

Дженифър Анистън се готви с естетични процедури за нов телевизионен проект - „First Ladies”
(Видео)

Дженифър Анистън се готви с естетични процедури за нов телевизионен проект - „First Ladies”-1553197468.jpg

Колежката й от "Приятели" - Кортни Кокс ползва същия апарат

21 март 2019 | 21:41

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.