Стойчо Керев

Писателят Пламен Иванов пред Стойчо Керев в поредния епизод на "Новото познание"

Идва ли Трета световна война

10348 | 2 юли 2016 | 22:14

Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията


Мнозина анализатори твърдят, че третата световна война е в ход. Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията.

Писателят Пламен Иванов гостува на Стойчо Керев в епизода на предаването "Новото познание", озаглавен "Третият Рим", където разкрива шокиращи факти около развитието на геополитическите стратегии с днешна дата.

“Третата световна войната ще избухне на югоизток. Русия отдавна подготвя плана си за нападение. Първоначално големият удар ще бъде извършен срещу Швеция, после идва ред на Норвегия и Дания”. Пророчеството е на брат Адам и е от средата на миналия век.

Сестра Елена Айело споделя своите шокиращи видения приблизително по същото време. “Русия с нейните тайни оръжия ще се сражава с Америка. Рейн ще прелее от трупове и кръв. Италия също ще бъде измъчвана от голяма революция, а папата ще пострада ужасно”. Вярвате или не, спекулация или твърдения подказани от отвъдното тези предсказания неведнъж попадат в полезрението на изследователи, автори и дори сериозни издания.

Антон Йохансон станал известен с предсказанието си за потъването на Титаник и Първата световна война казва: “Персия и Турция ще бъдат завладени от руски войници. Революционери ще подбуждат смут и война в Индия и Египет, за да улеснят окупацията на Средния Изток и Европа. Руснаците ще завладеят Балканите”.

В края на 19 век Йохансон пророкува, че третата световна война ще избухне юли или август, но не уточнява годината и добавя: “Нови оръжия ще причинят огромни урагани и огнени бури в САЩ, където най-големите градове ще бъдат разрушени”.Някои я наричат хибридна, други неконвенционална, а трети я определят като повратен момент за цивилизацията

От категорията

Шокиращи факти как японците се борят със самотата
(Галерия)

В Япония отглеждат квадратни дини-1542456245.jpg

Жив омар се нанася в хотелска стая в Занзибар, в Словакия пазят добри спомени ...

17 ноем. 2018 | 19:36

Отрязаха ниския Том Круз за ролята на гиганта Джак Ричър (ВИДЕО)
(Галерия)

Снимка: HBO-1542275056.jpg

Героят в романите е висок 1,90 м, а актьорът е с 20 см по-нисък, отчете ...

15 ноем. 2018 | 11:43

Д-р Милен Врабевски с приз Respect в Световния ден на добротата
(Галерия)

Отличените и връчилите наградите Respect 2018 -1542213674.jpg

Астор и Ники Кънчев почетоха церемонията в галерията на Ники Младжов

14 ноем. 2018 | 18:36

Елизабет Хърли блести на парти в рокля на Невена
(Галерия)

Елизабет Хърли блести на парти в рокля на Невена-1542442655.jpg

Британската актриса бе един от специалните гости на празника-изненада за ...

17 ноем. 2018 | 10:15

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.