Сн. БГНЕС

Според източната система от метафизични изчисления дните, носещи бедност, са средно около десет на година

Идва тежък астрологичен период, 27 и 29 август са "дни на бедност и катастрофи"

2790 | 26 авг. 2019 | 17:18

Според препоръките тогава не бива да се теглят крупни кредити, да се дават пари на заем, тъй като движението на паричните потоци бива затруднения впоследствие и те трудно се връщат или изплащат, ако става въпрос за кредит


Опасен астрологичен период, наречен "дни на бедност", настъпва тази седмица. На 27 и на 29 август човек не бива да дава пари на заем и да прави други по-крупни финансови операции, предупреждават астролози, пише в. "Телеграф". 

 

Финикийското табу обхваща и плащането на битови сметки за ток, изравнителни за парно и други кеш авантюри, които всеки субективно би определил като "голям разход".

 

Всяка година опасните дни се изчисляват на база на източния зодиак. Китайците дори ги наричали "ужасни дни на бедност и катастрофи", обяснява топастрологът Михайлина Никлева-Мишел. Причината била, че векове наред те са установили, че в подобни дни силно намалява енергията на богатството и изобилието. Самата Никлева информира, че лично е изпробвала действието на формулата, като при неспазването й е имало неблагоприятни последствия за нея. Все пак обаче не бива да се изпада и в степен на безогледен фанатизъм, вметва Мишел.


"Определете една сума, която спокойно може да похарчите в такъв ден, без да изпитвате дискомфорт, че "обеднявате". Ако ви се наложи да дадете пари за ежедневни разноски, направете го, без стрес и притеснения. В случай, че може напълно да се въздържите и това няма да наруши нормалната ви дневна програма, ще сте изпълнили на сто процента заръките на древните мъдреци", съветва експертката. 

 

Според източната система от метафизични изчисления дните, носещи бедност, са средно около десет на година. 

 

До края на 2019-а година има още два през есента (26 и 28 октомври), и два през зимата (25 и 27 декември).

 

Според препоръките тогава не бива да се теглят крупни кредити, да се дават пари на заем, тъй като движението на паричните потоци бива затруднения впоследствие и те трудно се връщат или изплащат, ако става въпрос за кредит.  В слушай, че човек планира по-крупна покупка, то е по-добре да се въздържи и през идния вторник и четвъртък. 

 

Никлева съветва тогава да не се стартира нов бизнес, да не се започва работа, защото приходите или заплатата няма да отговарят на нашите очаквания.  Когато Луната преминава от един в друг знак и се води "без курс" също създава спънки при инвестиции и нови начинания. 

 


От категорията

В далечни страни носете в брой равностойността на билет до България
(Видео)

Всяка гледка от Хавай е като пощенска картичка от рая.-1573991911.jpg

Българска следа при най-святата руска икона Света Богородица Владимирская. ...

17 ноем. 2019 | 13:54

Светлана Поченкова: Проблем във вътрешните органи се отразява върху гръбначния стълб или ставите
(Видео)

Д-р Светлана Поченкова-1566667886.jpg

У вас много педиатри не обръщат внимание на костните и двигателни болести при ...

12 ноем. 2019 | 20:18

Българинът изневерява на Сейшелите с Корея и Япония
(Галерия)

Танц с лодки в Пънлай.-1573372311.jpg

Наталия Бояджиева, автор на "Светлина от Изтока" за непознатия град ...

10 ноем. 2019 | 09:55

Пътят към успеха на Юлиан Вергов минал през общ работник и барман
(Галерия)

Юлиан Вергов-1573761932.jpg

Актьорът Ники Станоев призна, че е завършил бизнес администрация за успокоение ...

14 ноем. 2019 | 22:01

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.