Сн. БГНЕС

Според източната система от метафизични изчисления дните, носещи бедност, са средно около десет на година

Идва тежък астрологичен период, 27 и 29 август са "дни на бедност и катастрофи"

2642 | 26 авг. 2019 | 17:18

Според препоръките тогава не бива да се теглят крупни кредити, да се дават пари на заем, тъй като движението на паричните потоци бива затруднения впоследствие и те трудно се връщат или изплащат, ако става въпрос за кредит


Опасен астрологичен период, наречен "дни на бедност", настъпва тази седмица. На 27 и на 29 август човек не бива да дава пари на заем и да прави други по-крупни финансови операции, предупреждават астролози, пише в. "Телеграф". 

 

Финикийското табу обхваща и плащането на битови сметки за ток, изравнителни за парно и други кеш авантюри, които всеки субективно би определил като "голям разход".

 

Всяка година опасните дни се изчисляват на база на източния зодиак. Китайците дори ги наричали "ужасни дни на бедност и катастрофи", обяснява топастрологът Михайлина Никлева-Мишел. Причината била, че векове наред те са установили, че в подобни дни силно намалява енергията на богатството и изобилието. Самата Никлева информира, че лично е изпробвала действието на формулата, като при неспазването й е имало неблагоприятни последствия за нея. Все пак обаче не бива да се изпада и в степен на безогледен фанатизъм, вметва Мишел.


"Определете една сума, която спокойно може да похарчите в такъв ден, без да изпитвате дискомфорт, че "обеднявате". Ако ви се наложи да дадете пари за ежедневни разноски, направете го, без стрес и притеснения. В случай, че може напълно да се въздържите и това няма да наруши нормалната ви дневна програма, ще сте изпълнили на сто процента заръките на древните мъдреци", съветва експертката. 

 

Според източната система от метафизични изчисления дните, носещи бедност, са средно около десет на година. 

 

До края на 2019-а година има още два през есента (26 и 28 октомври), и два през зимата (25 и 27 декември).

 

Според препоръките тогава не бива да се теглят крупни кредити, да се дават пари на заем, тъй като движението на паричните потоци бива затруднения впоследствие и те трудно се връщат или изплащат, ако става въпрос за кредит.  В слушай, че човек планира по-крупна покупка, то е по-добре да се въздържи и през идния вторник и четвъртък. 

 

Никлева съветва тогава да не се стартира нов бизнес, да не се започва работа, защото приходите или заплатата няма да отговарят на нашите очаквания.  Когато Луната преминава от един в друг знак и се води "без курс" също създава спънки при инвестиции и нови начинания. 

 


От категорията

Висша мода с български адрес на Sofia fashion week
(Галерия)

Висша мода с български адрес на Sofia fashion week-1568891680.jpg

Носителят на Златната игла - Ради Лазарова и Модна къща Blink потопиха залата ...

19 септ. 2019 | 14:13

Мария Илиева пя и дефилира с манекенки
(Галерия)

Мария Илиева и Славена Вътова-1568814805.jpg

Мода за пищни дами, диаманти за деца и секси бельо подпалиха хотел Маринела

18 септ. 2019 | 16:51

Модата се превърна в дипломация на Sofia Fashion Week
(Галерия)

Модата се превърна в дипломация на Sofia Fashion Week-1568998647.jpg

В духа на световния блясък и мода, по време на третата вечер на Седмицата на ...

20 септ. 2019 | 19:40

Навръх 22 септември

Николина Чакърдъкова ще поведе хорото на Фолклорен празник в „Сините камъни“
(Галерия)

Николина Чакърдъкова ще поведе хорото на Фолклорен празник в „Сините камъни“-1568994588.jpg

И докато стотиците любители на народните традиции ще се хванат на хорото, то ...

20 септ. 2019 | 18:48

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.