Сн. БГНЕС

Според източната система от метафизични изчисления дните, носещи бедност, са средно около десет на година

Идва тежък астрологичен период, 27 и 29 август са "дни на бедност и катастрофи"

5479 | 26 авг. 2019 | 17:18

Според препоръките тогава не бива да се теглят крупни кредити, да се дават пари на заем, тъй като движението на паричните потоци бива затруднения впоследствие и те трудно се връщат или изплащат, ако става въпрос за кредит


Опасен астрологичен период, наречен "дни на бедност", настъпва тази седмица. На 27 и на 29 август човек не бива да дава пари на заем и да прави други по-крупни финансови операции, предупреждават астролози, пише в. "Телеграф". 

 

Финикийското табу обхваща и плащането на битови сметки за ток, изравнителни за парно и други кеш авантюри, които всеки субективно би определил като "голям разход".

 

Всяка година опасните дни се изчисляват на база на източния зодиак. Китайците дори ги наричали "ужасни дни на бедност и катастрофи", обяснява топастрологът Михайлина Никлева-Мишел. Причината била, че векове наред те са установили, че в подобни дни силно намалява енергията на богатството и изобилието. Самата Никлева информира, че лично е изпробвала действието на формулата, като при неспазването й е имало неблагоприятни последствия за нея. Все пак обаче не бива да се изпада и в степен на безогледен фанатизъм, вметва Мишел.


"Определете една сума, която спокойно може да похарчите в такъв ден, без да изпитвате дискомфорт, че "обеднявате". Ако ви се наложи да дадете пари за ежедневни разноски, направете го, без стрес и притеснения. В случай, че може напълно да се въздържите и това няма да наруши нормалната ви дневна програма, ще сте изпълнили на сто процента заръките на древните мъдреци", съветва експертката. 

 

Според източната система от метафизични изчисления дните, носещи бедност, са средно около десет на година. 

 

До края на 2019-а година има още два през есента (26 и 28 октомври), и два през зимата (25 и 27 декември).

 

Според препоръките тогава не бива да се теглят крупни кредити, да се дават пари на заем, тъй като движението на паричните потоци бива затруднения впоследствие и те трудно се връщат или изплащат, ако става въпрос за кредит.  В слушай, че човек планира по-крупна покупка, то е по-добре да се въздържи и през идния вторник и четвъртък. 

 

Никлева съветва тогава да не се стартира нов бизнес, да не се започва работа, защото приходите или заплатата няма да отговарят на нашите очаквания.  Когато Луната преминава от един в друг знак и се води "без курс" също създава спънки при инвестиции и нови начинания. 

 


От категорията

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров
(Видео)

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров-1594210426.jpg

Националното турне е озаглавено „Symphony way” с Врачанската филхармония

8 юли 2020 | 15:11

Академията за мода връчи приза "Изгряваща звезда 2020"
(Видео)

Сн. Хайлайф-1594207221.jpg

Наградата е насочена към младите. Към онези, които със своята енергия, устрем и ...

8 юли 2020 | 14:18

Почина най-малката дъщеря на Нелсън Мандела
(Видео)

Сн. Туйтър-1594650582.jpg

Зиндзи е родена и израснала в Совето. Тя получава образованието си както у ...

13 юли 2020 | 17:26

Тя изгуби битката с рака

Почина съпругата на Джон Траволта - актрисата Кели Престън
(Видео)

Сн. БГНЕС-1594628384.jpg

С дълбоко прискърбие съобщавам, че моята прекрасна жена Кели ни напусна след ...

13 юли 2020 | 11:19