Иван Палчев: Хей вожде, стани и викни!

Не дай Бог, някой да съзре в тях образа на Мунчо

Иван Палчев: Хей вожде, стани и викни!

37163 | 10 юли 2020 | 17:47

И уж всички управляващи и присъдружни влъхви знаят върховната държавна тайна относно мястото на заравянето на въпросното куче, но мълчат.


Иван Палчев

Ще започна с един цитат от моята книга «Времето на кентаврите. Ахмед Доган – Университетско издателство «Св.Климент Охридски»,София,2016 г.:
„12 април 1992 г.
От 12 до 14 ч. бе срещата в Момчилград. Юнал Лютфи много подробно разказа за катастрофата, случила се със зам.-председателя на НС Кадир Кадир. Мнозина трактуваха това премеждия на Кадир и като „атентат“; по този повод даже имаше препирня в Народното събрание. Но накрая така си и остана „катастрофа“ – без пострадали.
Срещата бе на принципа въпроси-отговори. Стана един турчин и зададе няколко въпроса. Между другото по повод на „атентата“срещу Кадир каза: “Ако едно турско семе бъде смачкано, ако някой от лидерите бъде унищожен, ще изгори цялата нива“.

1.Ето тук е заровено кучето. И уж всички управляващи и присъдружни влъхви знаят върховната държавна тайна относно мястото на заравянето на въпросното куче, но мълчат. Предпочитат да ги считат за либерасти, но не дай Бог, някой да съзре в тях образа на Мунчо. Първият обесен вестител на свободата на словото.

2. Срамежливо затулваха разнищването на темата,
гонени от страха да не загубят 30-40 депутатски гласа на ДПС в което и да е бъдещо Народно събрание. И да проиграят възможността за поредната коалиция,която да им даде възможност да управляват.

3. Хей,Вожде – който и да си ти,- стани и силно викни:“Животът и здравето на Ахмед Доган са неизменна част от националната сигурност на България. Ако някой му посегне, това би означавало да се наруши суверенитетът на държавата.

Ако това стане българските турци няма да тръгнат да разследват кой е поръчителят, и кой изпълнителят. Те ще тръгнат да палят нивата. И понеже сме повече, а и сме били под турско робство, ние, българите ще ги натиснем. После нашият брат и приятел на вси славяни, носещ славното име Реджеп, ще дойде и ще ни натика в границите на Княжество България.“

4. Как така? – ще винем всинца. Ние сме членове на НАТО.“Майната му на НАТО“, ще каже някой православен. И ще бъде прав.


От категорията

Валентин Вацев: Борисов е наказание за нашите грехове

-1484498737.jpg

Премиерът може да употреби част от трудовите си спестявания за къща в Рубльовка ...

6 авг. 2020 | 17:56

Владимир Костов: Имаме ли ръст и сили да понесем отговорностите ни?

-1469249999.jpg

Личност, семейство, национална общност, държава! Стабилността на тази вертикала ...

5 авг. 2020 | 11:34

Първан Симеонов: Борисов губи играта на нерви при един почти спечелен мач

Първан Симеонов-1543427061.jpg

Ако довчера протестът вървеше към маргинализация, по-скоро след вчера върви към ...

6 авг. 2020 | 13:16

Преди две години Младежи ГЕРБ се бяха запътили на събитие на БСП

-1596707045.png

За мен е изключително учудващо как представители на партия ГЕРБ за десет години ...

6 авг. 2020 | 12:23