Снимки: ДПС

Националистите са на власт и е опасно в страната, подчерта той

Карадайъ от Борино: За ДПС тези избори са много важни - искаме да дадем на Европа нашия модел!

1394 | 23 май 2019 | 17:20

Ние пазим целостта на нашата Родина, пазим мира, стабилността и сигурността в България и ще продължаваме да го правим, бе категоричен председателят на ДПС

Снимки: ДПС-1558621279.jpg-1558621319.jpg-1558621300.jpg

0_eu2019

 

Ние трябва да се преборим с предпоставките, които карат нашите деца, близки и роднини да си търсят препитанието навън. И може би това нещо започва първо с борбата вътре в нас и в нашите разбирания за живот. Това заяви лидерът на ДПС и водач на листата за европейските избори Мустафа Карадайъ на предизборна среща с жители на община Борино , съобщиха от пресцентъра към партията.

Кандидат-евродепутатите на ДПС се срещнаха с жители на Девин, Грохотно, Гьоврен, Борино и Доспат. На предизборния митинг в Борино, Карадайъ каза, че всеки се опитва да създаде работни места или препитание за себе си и за своето семейство, със своя труд и своите усилия в рамките на правилата и закона.

В един момент някои шарлатани се опитват да приписват равно на някои, които не е ясно дали са действали в рамките на закона. Тези неща ние в Борино можем да отсеем, обяви Мустафа Карадайъ.

Ние в Борино сме мъдри хора, ние в ДПС сме мъдри хора. Ние можем да разграничим едното от другото, добави той.

Тук всеки знае биографията на всеки един от нас. Знаем кой как живее, какво е направил и как го е постигнал в този живот. И виждаме, когато някой се опитва да внушава нещо. Опитват се да ни манипулират с неверни неща. Правят внушения за неща, които не са истински, подчерта Карадайъ.

Карадайъ каза, че когато председателят е водач на листата, това показва колко важни са евроизборите за ДПС.

Освен, че Европа има нужда от нас, за да дадем нашето богатство на Европа. Ние и в България имаме ред неща да коригираме, допълни той.

Националистите са на власт и е опасно в страната. Десните ги включиха без да има нужда от това, а левите също влязоха в полето на национализма. Ние имаме една огромна мисия. Честваме 1989 г., но не превърнахме мъката в омраза към различните за тези 30 години, а я превърнахме в толерантност, в уважение и любов към различните и другите, в обединение на различните и в заедност. Ето това е нашата мисия. Нашето единство се нарича ДПС, обяви Карадайъ.

Ние пазим целостта на нашата Родина, пазим мира, стабилността и сигурността в България и ще продължаваме да го правим, бе категоричен лидерът на ДПС.

Нашата основна грижа днес не е дали ще свалим този или онзи кабинет, нито дали ще дойдем на власт или няма да дойдем, каза зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев.

Нашата основна грижа е това, което виждаме през последните десет години. Инерцията, която получи България от влизането в ЕС се загуби, каза още той. Цонев обясни, че като влизахме в ЕС нашата мечта беше Европа, европейските доходи, европейският морал и европейското добруване да дойдат в България. Вместо това нашите деца отидоха да работят в Европа, добави той.

Ние имаме много силна програма да върнем нашите деца тук, да имат европейски доходи и работа тук, каза още Цонев. Обещавам ви от името на нашата партия, че ще направим всичко възможно да си върнем децата и тези, които са тук да не отидат там. Да живеят, да раждат и да работят тук, обяви Цонев.

На предизборните срещи присъстваха и евродепутатите Искра Михайлова и Илхан Кючюк, кандидатите за евродепутати Атидже Алиева-Вели и Севим Мусак, областният председател на ДПС Смолян Салих Аршински и кметове на общини и населени места.

След проведените срещи екипът на Централният лъч присъства на ифтар, даден от председателя на ДПС Мустафа Карадайъ.

 


От категорията

Мая Манолова: Не съм упълномощавала никоя партия да говори от мое име! (ВИДЕО)

-1567003197.jpg

Ако някой иска да води междупартийна битка, между една и друга партия, може би ...

21 септ. 2019 | 13:31

Джеймс Пардю: Джон Болтън третираше съюзниците на Америка като подчинени!

-1548499748.jpg

Доскорошният съветник по националната сигурност на президента Тръмп предпочитал ...

21 септ. 2019 | 14:10

Във Велико Търново започват тържествата за 111 години от обявяването на независима България

Снимка БНР-1569087286.jpg

Фестивала откри полк. Иван Маламов, ректор на Националния военен университет ...

21 септ. 2019 | 20:33

Не е за вярване! Вижте как пазарува Меркел

Снимки Фейсбук на Маргарита Петкова-1569086288.jpg

Публикацията й веднага събра десетки коментари във фейсбук, в много от които се ...

21 септ. 2019 | 19:59

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Българина


23 май 2019 | 19:12От 650 г само вземате от европа, в частност България, и нищо не можете да дадете, защото няма какво, никой не ви го иска иска се да се пръждосате


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


шибания сайт на велева дълбае дъното


23 май 2019 | 18:29европа ще е оочарована от вашия модел. Модела на грабежа. затова им пращате Пеефски, да ги обучи. Мръсна турска сфиня!


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.