Картофи соте с чесън и копър

Картофи соте с чесън и копър

9126 | 28 май 2018 | 16:18


Картофите се измиват, но без да се белят. Овкусяват се с копър и чесън.  

Продуктите се слагат в плик за печене и се добавя зехтин (Добре е да се направят няколко дупки в плика).

 

След което се слага в предварително загрята фурна на 200 градуса. Пече се около 45 минути.


От категорията

Какво да сготвим на Еньовден - традиционни рецепти с полезни билки

-1435143946.jpg

22 юни 2018 | 16:38

Огретен със сезонни зеленчуци

Огретен със сезонни зеленчуци-1529334373.jpg

18 юни 2018 | 18:01

Салата "Лютика" по традиционна българска рецепта

Салата "Лютика" по традиционна българска рецепта-1528984935.jpg

14 юни 2018 | 16:59

Черешов фъч

Черешов фъч-1528713887.jpg

11 юни 2018 | 13:43

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.