Нумерологична прогноза за 2020 г. на Милена Иванова-Еа

Нумерологична прогноза за 2020 г. на Милена Иванова-Еа

Късметлии са родените на 1, 10, 19 от всеки месец

2023 | 27 дек. 2019 | 17:44

Най-трудни 12 месеца предстоят за родените на 28, 15, 16, 26 число


 

Новата 2020 г. идва с много добри новини и обещаващо начало за хората, родени на 1, 10, 19 число, което ще им помогне да постигнат големи успехи в бизнеса и кариерата.

 

Новости и добри изненади очакват и родените на 5, 14, 23 число. За всички родени в останалите дни 2020 г. ще активира редуване на събития, с които ще се наложи да се справяте според ситуацията.

 

Най-трудна година предстои за родените на 28, 15, 16, 26 число. 

 

От нумерологична гледна точка 2020 г. няма да е много добра и позитивна, но за сметка на това ще бъде поучителна и трансформираща за човечеството.

 

Материално ориентирана година, в която много важна ще бъде личната мобилизация. От нумерологичния запис на 2020 се вижда, че ще преживеем година с път на живота 4 - година за навлизане в криза, проблеми, напрежение, стрес в работата, психологически кризи, които хората ще си създават сами и сами ще намират решението им.

 

В такава година се отключват психологически проблеми, страхове, здравословните показатели са понижени, чувства се умора и често се боледува. Нормално е в такъв период да има спад на енергията и хората да не се чувстват в добра форма. Затова се препоръчват здравословният начин на живот, правилното хранене, повече сън и почивка. В такива важни години ние правим връзка с душата си, отработваме комплексите, страховете и негативните си качества.

 

През 2020 г. в съзнанието на хората ще изплуват спомени от предишни животи, които ще се улавят  като нещо неясно, предопределящо блокажи и зацикляне на теми, които са болезнени. Годината ще ни постави пред изпитания за справяне с психологически важни задачи, повреди и негативи.

 

Онези, които изберат погрешно поведение и действие, най-вероятно ще усетят липси, бедност, усещане за нямане и наложително самостоятелно справяне с обстоятелствата. В кармичен план този период от дванайсет месеца ни се дава, за да подобрим себе си, да се справим с негативните си емоционални желания, да работим, да помагаме на нуждаещите се, да се справяме с грижите и проблемите си и само тогава да успеем.

 

Числата  20/20 дават следните акценти на годината:

 

Превес в търговията, отношенията между хората, добро партньорство, двустранност в бизнеса, информираност, повтаряне на задачи с цел подобрение, прилагане на резервен план.

 

Социалното ниво ще се базира на нови избори и индивидуалното им определяне, което ще бъде въпрос на рестарт. Всеки, който се съобрази с акцентите на годината и упражни личния си избор, ще има възможност за добър и успешен бизнес.

 

Най-добрите възможности за реализация ще бъдат свързани с дейности втора употреба, ремонти, почистване и поправки. Годината ще бъде много благоприятна за развитие и създаване на бизнес със спа центрове, водни басейни, места, на които се правят масажи и водни процедури, кампании за почистване.

 

Възможност за добра реализация ще има и в сферата на психологията и психотерапията, която се препоръчва при хора, които ще усетят неудовлетворение, недоволство от себе си и от живота.

 

В случай че решите да се справяте сами с предизвикателствата, може да си помогнете чрез четене на книги, медитация, молитва, съзерцание, дихателни упражнения, вани, водни процедури, почивка, упражнения. Не приемайте лично случващото се и действайте с позитивна нагласа.

 

По отношение на социалната сфера кармичната рамка 6-7-8 дава специфика 3 на годината, което я определя като много важна за стартиране на начинания, свързани с властта, политиката, преориентация на международни отношения, договори и уреждане на отношения свързани с пари, дългосрочни договорености, които ще имат значение за поколенията.

 

Финансови промени. Разгорещяване на страсти, всеки е социално ангажиран и показва позицията си, търсейки къде е онова, в което вярва. Разбира се, всеки ще има възможност за постигне успех и напредък в бизнеса спрямо личната си нумерология, която обаче ще бъде подвластна и на общите годишни аспекти. 

 

Родените на 1, 10, 19 число от всеки месец имат да преживяват добра година за бизнес без месеци на кармични изпитания. Годината ще е със социална насоченост в бизнеса и развитието, много срещи, активно участие и популяризиране на дейност, налагане на бранд. Предстоят добри бизнес пътувания, командировки както и женитбен шанс за необвързаните.

Най-силни месеци са март, май, септември и декември. Февруари е подходящ за бизнес и покупки на коли, моторни превозни средства, техника, пътуване в чужбина. 

 

Родените на 28 число имат по-слаба година с критични месеци януари, февруари, май, юни, октомври, ноември, през които не се препоръчват рискови сделки, започване на нов бизнес, покупко-продажби на недвижимо имущество, теглене на кредити и други важни договорки. Най-добрите месеци на тези хора са март, юли, септември, декември, в които ще имат възможност да осъществят по- добре плановете си. 

 

Родените на 2, 11, 20, 29 число ще преживеят година на редуване и смяна на събитията и действия в бизнеса. В общ план годината е добра с изключение на месец август. В личен и работен план малко по-слаба от 2019 г. Най-силни периоди за бизнес и действие са януари, март, октомври, декември. През останалото време тази група хора  ще страда от липса на концентрация в целите и съзнанието им ще бъде разпиляно. 

 

Родените на 3, 12, 21, 30 число имат една идея по-раздвижена година и сякаш ще загърбят тенденциите, че на тях нищо не им се случва и в работата, и в личния живот. Започват годината с добър аспект в личен план и семейството, материални придобивки и трайни капиталовложения. Най-добри месеци са януари, май, юни, октомври. Започване на нова работа или бизнес през март или декември. 

 

Родените на 4, 13, 22, 31 число имат да преживеят по-спокойна година от 2019-а в работен план. Въпреки желанията и надеждите няма да имат възможност за реализация докрай. Ще се наложи да вземат решения и да действат спрямо ситуацията. Най-силни месеци с възможност за промяна в работата и извоюване на позиции са януари и октомври. Пътувания в чужбина ги очакват през август, смяна на жилище и обзавеждане в случай на нужда през декември. Май е добър за почивка и релакс, юни е критичен със знак за повишено внимание, спазване на правила и норми, за да се избегнат санкции. 

 

Родените на 5, 14, 23 число ще преживеят хубава активна година с възможност за ново начало, старт и промяна на семейния статус. Нямат месеци на изпитания. Януари, март и декември са най-силните им месеци през годината. Подходящи за добър бизнес, ново начало, новости, обновление и намиране на вярно решение. 

 

Родените на 6, 24 число ще имат слаба година в сравнение с 2019-а. Започват годината активно с акцент върху партньорствата и взаимоотношенията с хората. Най-силен и красив ще бъде месец май с възможност за приятни преживявания, творчество и красота. През останалото време от годината ще се наложи да упражнят личната си воля, за да предизвикат положително случване. Възможности за купуване на кола, техника, имот през юни. Слаби  месеци април и август. 

 

Родените на 15 число ще имат слаба година без добри възможности за професионална реализация. Критични месеци са февруари, април, юли, август, ноември. 

 

Родените на 7 или 25 започват с  добро начало и завършват с добър край 2020 г.  Въпреки това новата година е подходящ момент за промяна на работата и започване на нов бизнес. Най-силни месеци за  инвестиция в недвижимо имущество и решаване на семейни въпроси са януари и октомври.  Март е силен социален месец за успех при пътуване на къс път. Август е за новости и ново обновление. 

 

Родените на 16 число имат слаб старт и край на годината. Критични месеци януари и октомври. През  останалите месеци ще преживяват същото както родените на 7, 25 число.

 

Родените на 8, 17, 26 число започват годината с ограничени възможности, но след края на февруари нещата ще потръгнат. Най-силният месец през годината им е май, в който могат да плануват важни бизнес дела. Останалата част от годината ще протече забавено без добри възможности за осъществяване на желаното. Критични месеци - март, юни и ноември. В този период не се препоръчват рискови сделки, дейности и хобита. 

 

Родените на 9, 18, 27 преживяват слаба и пасивна година. Животът сякаш преминава покрай тях. Съдбата не им предлага големи изпитания, но не ги награждава и с големи възможности. Най-силни месеци - януари и октомври. Подходящ период за купуване на кола и техника - през декември. Останалите месеци ще са пасивни с лутане и търсене на вярното решение. Профилактика на здраве се препоръчва през месец септември. 

 

За нумерологични бизнес консултации, диагностика и подобряване на бизнеса - Милена Иванова-Еа

0897 38 75 75

 


От категорията

Академията за мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна игла 2020"

Академията за мода с пищен ревю-спектакъл за "Златна игла 2020"-1582205572.png

Водеща на официалната церемония ще бъде известният наш топ модел и телевизионна ...

20 февр. 2020 | 15:32

Хари и Меган обвиниха кралското семейство в двоен стандарт

-1578938901.jpg

След оттеглянето си като старши членове на кралското семейство двойката ...

24 февр. 2020 | 10:10

Български кукери в центъра на Москва
(Видео)

Български кукери в центъра на Москва -1582569856.jpg

Всеки ден до 27 февруари, от 12.30 до 19.30 часа се вихрят българските хора и ...

24 февр. 2020 | 20:39

Половинката на Илон Мъск: Детето ни само ще реши пола си
(Видео)

Сн. Инстаграм-1582543134.png

Към момента приятелката на технологичния гуро е бременна в седмия месец и се ...

24 февр. 2020 | 13:15

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.