Кисел чесън

8489 | 18 ян. 2015 | 18:15


Необходими продукти

 

3-4 глави чесън

1 1/2 връзка копър

100 мл оцет

2-3 с.л. захар

2-3 с.л. Сол

 

Начин на приготвяне

 

1. Главите чесън се разделят на две, като се внимава да не се отделят скилидките поединично.

2. Слагат се в буркана, след което той се пълни догоре с вода. Три поредни дни се сменя водата. На четвъртия ден се разпределят стръковете копър, следват оцетът, захарта и солта. Сипва се вода догоре. Бурканът се затваря.


От категорията

Клафути с ябълки

Клафути с ябълки-1571226975.jpg

16 окт. 2019 | 14:55

За осми пореден път

Посланици на три държави откриват Уиски Фест София 2019
(Галерия)

Уиски Фест София 2019-1571072285.jpg

Пътешествие до три дестилерии в Шотландия ще спечели посетител на ...

14 окт. 2019 | 19:56

Карфиол със сирене и яйца на фурна
(Галерия)

-1510576219.jpg

10 окт. 2019 | 13:50

Есенна градинарска супа
(Галерия)

Есенна градинарска супа-1570196959.jpg

4 окт. 2019 | 16:48

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.