Книгата за Стоичков и златна топка с автограф от Камата за томболата на първия благотворителен бал на Фондация “Стоян Камбарев” в Лондон

На 20 юни, в балната зала на един от най-престижните британски частни клубове – The Landsdowne Club

Княз Кирил e патрон на първия благотворителен бал на Фондация “Стоян Камбарев” в Лондон

3591 | 14 юни 2017 | 14:17

Акад. Светлин Русев, Христо Стоичков, Димитър Бербатов и Григор Димитров подкрепят каузата на Деси Тенекеджиева

Книгата за Стоичков и златна топка с автограф от Камата за томболата на първия благотворителен бал на Фондация “Стоян Камбарев” в Лондон -1497439315.jpgДеси Тенекеджиева с княз Кирил и престолонаследникът Борис в Лондон-1497439538.jpgМария Славова-1497439499.jpgБратя Зайранови-1497439480.jpgГеорги Димитров-Жожо-1497439461.jpgМария Мартинова-1497439441.jpgДеси Тенекеджиева, президентът Плевнелиев и царското семейство-1497439419.jpgDIVA events - London-1497439364.jpgКняз Кирил e патрон на първия благотворителен бал на Фондация “Стоян Камбарев” в Лондон -1497439243.jpg

Фондация за изкуство „Стоян Камбарев“ отново ще популяризира мисията и дейността си извън пределите на България. Нейните млади и талантливи открития ще бъдат представени на голяма международна сцена и подкрепени в полета си към бляскаво творческо развитие.

 

На 20 юни, в балната зала на един от най-престижните британски частни клубове – The Landsdowne Club, ще се проведе Първият Официален Благотворителен Бал на Фондацията в Лондон.

 

Гала вечерта e под патронажа на НВ Княз Кирил, който има сериозна роля за осъществяването на събитието, след катоцялото царско семейство от години подкрепя и е верен приятел на тази благородна кауза.

 

Ще присъстват 120 специално поканени, преди всичко британски представители на бизнеса, политиката и културата, сред които членове на парламента, министри от кабинета на Тони Блеър, лордове, посланици и представители на кралски семейства.

 

Галата ще протече под формата на официална вечеря с изискано многостепенно меню, благотворителен търг и мултимедиен концерт-спектакъл с участието на младите открития и носители на Голямата или на Специалната награда за полет в изкуството: 18-годишната класическа певица Мария Славова, която наскоро беше абитуриентка, а вече е приета за студент в Националната Музикална Академия, братята цигулари Алекс /15 г./и Мартин /18 г./ Зайранови и 16-годишният китарист Георги Димитров-Жожо.

 

Всички те са феноменални млади музиканти, носители на впечатляващ брой първи награди от международни конкуси и фестивали и истинска гордост за Фондация „Стоян Камбарев“.

 

Публиката ще се наслади и на виртуозните изпълнения на музикалните гости- световноизвестната танго пианистка Мария Мартинова и изгряващата звезда на класическата музика – пианистът Светослав Тодоров, който преди дни завърши като стипендиант магистърската си степен в престижния Кралски музикален колеж в Лондон.

 

Водещи на спектакъла ще бъдат двама успели млади актьори, живеещи в британската столица - Юлиян Костов, който гради силна международна кино кариера и очарователната Девора Уайлд.

 

Благотворителният търг ще бъде изключително атрактивен и ще включва три основни сегмента. Произведенията на изкуството варират от селектирани творби на младите художници и визуални артисти на Фондацията до знакова картина, дарена лично от акад. Светлин Русев, който е съмишленик на каузата.

 

Eдни от най-големите и известни в световен мащаб български спортни звезди - Григор Димитров, Христо Стоичков и Димитър Бербатов също подкрепят благородната мисия на Фондация “Стоян Камбарев”, дарявайки лични свои вещи с автограф - златна топка, биографична книга със снимки, футболна тениска и тенис ракета.

 

Атрактивна реклама на България ще се излъчва по време на наддаването за спечелване на ваканциите, предоставени от едни от най-луксозните ни морски и планински хотели: Кемпински Арена Банско, Трейшън Клифс Голф Резорт, елитния комплекс Олимпия Созопол и Гранд Хотел Поморие.

 

Интересът към Първия Официален Благотворителен Бал на Фондация “Стоян Камбарев” в Лондон е голям и местата в залата са запълнени до краен предел. Продуцент e NOVA film - филмовата компания на Деси Тенекеджиева, а организатор от английска страна е бутиковата събитийна агенция Diva Events London.

 

30-минутен филм за събитието ще се излъчи екзклузивно по основните медийни партньори InLifeTV и BBR TV - българската онлайн телевизия във Великобритания. А разширени репортажи зрителите ще могат да гледат и по най-големите родни ефирни и кабелни телевизии, както и в интернет.

 

Партньори на Благотворителния Бал са PETROCELTIC, Publicis One Bulgaria, Варчев Финанс, Premier Tours, винарска изба „Братя Минкови”, Z&M, Bulgaria Air, агенция Metrica, Romantika Fashion by Sofia Borisova, както и лондонските заведения Buddha-Bar и Ciro’s Pomodoro.

 

Събитието се провежда и с медийната подкрепа и на вестник 24 часа, DIR.bg, Webcafe.bg,  Impressio.dir.bg,  Epicenter.bg и списанията EVA, Story и ELLE.

 

 Видео покана за събитието

Акад. Светлин Русев, Христо Стоичков, Димитър Бербатов и Григор Димитров подкрепят каузата на Деси Тенекеджиева

От категорията

Петър Стоянов награди млади историци

Наградените в Националния исторически конкурс на фондация "Ценности" за 2017 година
Снимки Антон Марков-1513452109.jpg

"Голямото противоречие е между баничката от 15 ст. и липсата на каквато и ...

16 дек. 2017 | 21:41

Как се пътува с котка и защо сърцето на Любка Качакова е останало в Бирма
(Видео)

Хайди Любопиткова на гости в БНР-1513346861.jpg

Каква е приликата между Варна и Нигерия, разкрива рубриката "50 места от ...

15 дек. 2017 | 16:00

"Междузвездни войни: Последните джедаи" събра 45 млн. долара само за нощ
(Видео)

Междузвездни войни: Последните джедаи-1513503567.jpg

Филмът зае второ място в списъка с рекордите по най-големи приходи от ...

17 дек. 2017 | 11:38

Препълват театъра в Перник за болно момче с концерта „Коледна магия”
(Видео)

Момент ит миналогодишния благотворителен концерт-1513498441.jpg

17 дек. 2017 | 10:12

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.