Кои са вашите слънчеви числа за юли - от Милена Иванова-Еа

5686 | 6 юли 2018 | 14:14

Юли е подарък за всички нас! Месецът ще бъде благоприятен, активен и успешен


Личното ви слънчево число се използва, за да изчислите цикъла на личния си месец, а това ви помага да прогнозирате какво ви очаква през него.

 

Знаете ли, че освен че имате астрологичен слънчев знак, имате и нумерологично слънчево число? Слънчевото ви число е едноцифрено число, което се получава от месеца и датата ви на раждане и има връзка с цикъла на годината, месеца и деня.

 

Слънчевото ви число се изчислява лесно и не се променя. Просто съберете месеца и деня на раждане и сведете получения сбор до едноцифрено число.

 

Пример: Ако сте родени на 15 май, съберете 5 (май е петият месец от годината) и 15. Сборът е равен на 20, което се свежда до 2 (2+0=2). Ако сте родени на 23 ноември, съберете 11 (за месеца) и 23. Сборът е равен на 34. За да получим едноцифрено число, събираме 3+4=7. Вашето слънчево число е 7!

 

Не забравяйте, че както при другите числа от нумерологичната ви карта, влиянието е ограничено в определена област. Слънчевото ви число оказва влияние на поведението ви по време на промени, особено когато те са неочаквани.

 

След като вече знаете слънчевото си число, вижте какво ви е подготвил предстоящият месец.

 

Слънчево число 1

Личният ви месец е под числото 1, а личната ви година - под числото 3. Това е време на динамика, смелост и желание да започнете новото. Неволите от миналия месец ще изчезнат и вие ще се почувствате на гребена на вълната.Сега сте по-оригинални и креативни, отколкото по всяко друго време през тази творческа за вас година. Много от вас, които са в лична година 3, най-накрая могат да се измъкнат от досегашните непримирими модели.

 

Някои дори могат да направят промени в кариерата си или да започнат собствен бизнес. Това не е време, през което може да си позволите необмислени решения във всеки аспект от живота си - било то пари, кариера или партньорство. Може да почувствате желание да пишете, да рисувате или да се изразявате по някакъв друг творчески начин. 

 

Ако ви изскочи предизвикателство, задължително го приемете. 

Ако все още нямате партньор, може да срещнете някой специален човек, но връзката, макар и интензивна и страстна, може да не е трайна. Това е месец, който ще ви даде възможност за социални изяви, нови запознанства, за това  не пропускайте възможности да присъствате на различни събития. Вие ще бъдете прозорливи и остроумни. Това са чудесни възможности за осъществяване на трайни контакти, които ще помогнат на вашата кариера и други начинания. Предупреждение за най-ентусиазираните: не се хвалете за вашите планове и постижения; може да се получи обратен ефект.

 

Слънчево число 2

Личният ви месец е под числото 2, а личната ви година - под числото 4. Понастоящем отношенията ви с хората във вашата работа или бизнес среда са изключително важни. Трябва да сте чувствителни към техните нужди и желания и вероятно ще бъдете призовани да играете ролята на посредник в конфликт между някои от тези хора. Вашият успех в тази роля ще окаже пряко влияние върху вашето бъдеще.

 

Може да бъдете разтревожени от тези нови предизвикателства, защото те се появяват в момент, когато вашето натоварване е значително. Въпреки това вие сте по-чувствителни и по-способни да разберете истинската база на конфликта през този период.

 

Вашата повишена чувствителност ви помага и в други области на живота ви. Романтиката е силно изявена, но трябва да се пази от работната среда, което може и да не е лесна работа. Вероятно ще получите възможност, да отидете на концерт или друго музикално събитие и поради вашата засилена чувствителност през този месец подобни събития ще се окажат много терапевтични. Поглезете се по здравословни за вас начини, като например масаж, нов спорт и режим на хранене или известно време близо до океана, в планината или в гората.

 

Слънчево число 3

Личният ви месец е под числото 3, а личната ви година - под числото 5. Парите и финансовите въпроси ще са на преден план, ще се наложи да плащате сметки и заеми, затова трябва внимателно да обърнете внимание на вашата банкова сметка и да разпределяте финансите си. Вашата способност да влияете върху идеите и мненията на другите ще работи във ваша полза, за да ви помогне за нов източник на доходи. Това е и подходящо време да се  популяризирате.

 

Ако сте обмисляли обновяване на автобиографията си или опитвате да смените работната си среда с по-добра, сега е моментът да го направите. Промяната в кариерата също е възможна в резултат на външни сили. Сега сте по-креативни. Чувствате се малко неспокойни и импулсивни и сте готови да поемате рискове единствено поради това, че се нуждаете от промяна. Има тенденция да бъдете малко разпръснати и дори малко безотговорни. Вашата домашна среда също се превръща в източник на неспокойствие и може да се наложи да се предпазите с ирационално поведение.

 

В същото време можете да се свържете със стари приятели и роднини, с които не сте били в контакт от известно време. Емоционалното ви състояние е малко объркано този месец, което ви кара да сте мрачни. Опитайте се да поддържате равновесие. Това е месец, който ще ви откъсне от досегашните събития и обстоятелства в живота ви. Не се отнасяйте твърде сериозно и ако е възможно, отделете малко време за почивка. Това е добър момент да презаредите батериите си.

 

Слънчево число 4

Личният ви месец е под числото 4, а личната ви година - под числото 6. Това е време да се отнесете сериозно към вашите задължения, ангажименти и обещания, да поемете отговорност във вашия дом, кариера и обществени дела. Бъдете търпеливи и се обръщайте към рутината и подробностите внимателно.

 

Организирайте личния си живот, както и кариерата си. Завържете изпуснатите краища. Започнете проекти, които ще подобрят живота ви, като ремонт на къщата или отглеждане на растения.Някой в ​​кръга ви от приятели и роднини може да се нуждае от помощ сега. Обикновено това е по-млад човек, който все още не е намерил стабилност или цел в живота. Този месец може да донесе отлична възможност в собствената ви кариера.

 

Фокусирайте се върху правните въпроси. Дисциплината и усилието са ключовите думи за този месец.Романсът поема по-сериозен ход сега, когато се изразяват очаквания и се поемат ангажименти.

 

Слънчево число 5

Личният ви месец е под числото 5, а личната ви година - под числото 7. Това е време на неочаквани събития. Бъдете гъвкави особено в мисълта си. Нека старите концепции и догми си отидат сега, защото няма да ви бъдат полезни. Това е време на невероятен растеж, психически и духовен, но трябва да му позволите да се случи. Ще имате възможност да получите нова информация и да промените старите си разбирания за живота или хората. 

 

Обстоятелствата около вас могат да се променят. Пътуването е възможно и благоприятно този месец. Внезапен телефонен разговор може да ви отведе направо в самолета на следващия ден. Възможно е да получите писма или телефонни обаждания от хора, за които не сте чували от дълго време. Междувременно се чувствате разпръснати и неспокойни и искате да избегнете натрапчивите детайли на живота. Носете се по течението; отговорите ще изплуват сами. Докато се носите, не се опитвайте да контролирате твърде много обстоятелствата. Умът ви ще бъде остър и бързо ще разчитате същността на новата информация, която получавате.

 

Също така ще бъдете креативни и изобретателни. Този месец освобождава вашата по-дива страна, особено когато става въпрос за вашия социален живот и любовна връзка. В контекста на сериозните и духовни обновления тази година юли ще бъде най-динамичният месец. Бъдете внимателни към прекалената самоувереност и безотговорност. Контролът над себе си е ключът към успеха ви!

 

Слънчево число 6

Личният ви месец е под числото 6, а личната ви година - под числото 8. Това е отлично време за бизнес и финансови дела. Уважението и признанието за миналите усилия вероятно ще бъдат последвани от финансова печалба или повишение сега. Вие сте в състояние да поискате и да получите това, което смятате, че ви е дължимо.Може обаче да откриете, че не успявате да сте толкова дипломатични, колкото може да бъдете попринцип. Това е най-голямото ви предизвикателство  през този месец.

 

Пазете се от арогантност. Вашите отговорности се увеличават вероятно в резултат на повишение. Семейните дела, приятелството и романтиката също се преместват на преден план и са възнаграждаващи и изцеляващи. Може да бъдете помолени да пожертвате част от времето и енергията си от по-млад, стар или болен човек. Чувствате се по-близо до хората около вас и искате да сте заедно с тях, но трябва да имате предвид, че не бива да ги принуждавате да виждат живота така, както го виждате вие. Позволете им да възприемат собствените си перспективи и собствените си темпове на растеж.

 

Втората част от месеца ще ви донесе промени, които възникват от случайна среща на социално събитие. Тази промяна може да се основава на романтична среща и може да повлияе на жизнената ви ситуация. Неочаквано пътуване също е възможно през юли.

 

Слънчево число 7

Личният ви месец е под числото 7, а личната ви година – под числото 9. Това е  време за прозрение и осведоменост. Започвате да осъзнавате величината на дълбоките вътрешни промени, които се случват, и това ви изпълва с комбинация от страх и вълнение. Знаете, че е дошло времето да се изправите пред важни решения, които ще засегнат живота ви, както и живота на близките до вас за дълго време. Страхът ви се основава на вашата нерешителност и неспособност да разберете дали това, което искате да направите, е правилно.

 

Вашето вълнение идва от знанието, че поне нещо се случва. В тази ситуация ключът е да изберете какво е правилно. Разчитайте на сърцето си и интуицията си и вярвайте в себе си и твореца си. Вашата кариера и финанси не са приоритети този месец, освен когато се отнасят до плановете, които може да имате за бъдещето. Това е време, за да се подготвите в  дългосрочен план, а не за да постигнете незабавни награди.

 

Слънчево число 8

Личният ви месец е под числото 8, а личната ви година - под числото 1. Кариерата и финансите ще са над всичките ви приоритети. Работете здраво и мъдро. Комбинирайте практичност и визия. Не е време да седнете и да се взирате в космоса, а да сте стъпили здраво на краката си, да държите очите си отворени и да се въздържате от всякакви ненужни рискове.

 

За хора, които са свикнали да печелят парите по лесен начин с игра на лотария, тото или залагания,това може да бъде много печеливш период, но за онези , които живеят според по-простите закони на усилие и награда, това е месец, през който да се доверят на изпитаните от тях пътища. Всички въпроси, свързани с парите, трябва да се обмислят с най-голяма грижа. И все пак този месец е награждаващо време и шансовете ви за положителен развой са големи. Ако сте мъдри и предпазливи, може значително да увеличите баланса в банковата си сметка.

Девет от десет души в 8-и персонален  месец, съчетан с 1-ва лична година, увеличават силата на финансовото си положение.Този месец ще ви донесе и силни емоции в личните отношения. Шансовете някой да се опита да ви използва са големи, а това ще ви остави разочарование. Положението в крайна сметка ще бъде решено, но лечението вероятно ще отнеме време. Ако все още не сте романтично ангажирани, този месец може да ви донесе запознанство с някой специален човек чрез работа или бизнес.

 

Слънчево число 9

Личният ви месец е под числото 9, а личната ви година - под числото 2. Този период ще е емоционален и взискателен към вас. Това е месец,през който да се погрижите доброволно за приключване на стари взаимоотношения или работа.Връзките, които са проблемни, ще достигнат критична маса, ще се задълбочат или ще бъдат напълно прекъснати.

 

Всъщност, това е период на тестване на взаимоотношенията във всички области на живота ви. 9-и личен месец, съчетан с 2-ра лична година, може да бъде както дипломатичен, така и чувствителен, ориентиран към услугите – препоръчително е да избягвате конфликти. Работете върху проблемите тихо и търпеливо. В същото време е отличен период да погледнете навътре  в себе си и да разберете собствените си нужди и желания.

 

Освободете се от всичко, което сте надраснали, включително хора, ситуации, материални предмети - всичко, което вече не е използваемо за вас. Този месец е вашата възможност да избегнете емоционална и/или материална опасност. Това е времето да изпразните чашата си, за да направите място за новите подаръци, които идват по пътя ви. Това е преходен период и вероятно ще почувствате дълбоки емоции, дори носталгия и меланхолия. Понякога може да се почувствате изтощени. И все пак такива чувства не са напълно неприятни. На едно много дълбоко и лично ниво се извършва почистване и изцеление. Не сте съвсем съзнателни за всичко, което се случва, и следователно може да не сте в състояние да изразявате чувствата си пред другите. Може да усетите, че не разбирате напълно себе си. Дайте си време и много проблеми ще ви бъдат разкрити.

 

Може да се появи  възможност да участвате в добра кауза, което действително ще ви помогне да постигнете стабилност и вътрешна сила.Това е добро финансово време. Може да бъде получено плащане за нещо, което сте забравили или което не очаквате. Това е месец, който изисква баланс: чувствате се емоционални, но в същото време трябва да се съсредоточите и върху нуждите на другите. Ако се отдадете твърде много на собствените си чувства, особено на самосъжалението, вие ще пострадате повече, отколкото ако останете балансирани между вашите собствени нужди и чуждите.

 

 

 


От категорията

Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock R
(Видео)

Българската супергрупа Intelligent Music Project и Every time се изкачиха на 1-во място в рок класацията на гръцкото Rock Radio 104,7-1601220546.jpg

Песента е по музика и текст на създателя на групата д-р Милен Врабевски

27 септ. 2020 | 18:26

Зелени гръмотевици в Микронезия
(Галерия)

Зелени гръмотевици в Микронезия-1601147676.jpg

В Покана за пътуване: Цветомир Кръстев от Дари травел за новото нормално в ...

26 септ. 2020 | 22:13

Нови снимки показват колко са пораснали децата на Кейт и Уилям (Галерия)
(Галерия)

Сн. Инстаграм-1601385503.jpg

Атънбъро снима документални филми за дивата природа от 50-те години и бие ...

29 септ. 2020 | 16:14

Фалшива новина се оказа участието на Хари и Меган в риалити шоу
(Галерия)

-1579017581.png

В началото на месеца стана известно, че от Нетфликс са сключили с кралската ...

29 септ. 2020 | 15:16