Коледна капама

1986 | 26 дек. 2016 | 12:39


Необходими продукти

  • 2 с.л. чили сос
  • 2 с.л. соев сос
  • 2 с.л. горчица
  • 250 г кисело зеле
  • 150 г гъби
  • 150 г кашкавал
  • 1 бр. пилешки гърди
  • 4 бр. свински пържоли
  • 100 мл бяло вино
  • 1 ч.л. сол
  • 1 щипка черен пипер
  • 4 бр. наденица
  • 4 бр. кърначета
  • 300 г бекон
  • 1 ч.л. червен пипер

Начин на приготвяне

Смесете подправките и сосовете. От месото се оформят пържоли. Зелето се реже и се разстила на дъното. Отгоре се нареждат пластовете месо и сос. Покрива се със зеле и се долива вино и вода. Пече се на умерена фурна 2-3 часа.

 


От категорията

Печено брюкселско зеле с карфиол и ябълки

Печено брюкселско зеле с карфиол и ябълки -1508155310.jpg

16 окт. 2017 | 15:01

Тюрбан със зеленчуци

Тюрбан със зеленчуци-1507902550.jpg

13 окт. 2017 | 16:47

Спагети Соренто

Спагети Соренто-1507634171.jpg

10 окт. 2017 | 14:15

Вегетарианска мусака

Вегетарианска мусака-1507554293.jpg

9 окт. 2017 | 16:03

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.