Коледна капама

1622 | 26 дек. 2016 | 12:39


Необходими продукти

  • 2 с.л. чили сос
  • 2 с.л. соев сос
  • 2 с.л. горчица
  • 250 г кисело зеле
  • 150 г гъби
  • 150 г кашкавал
  • 1 бр. пилешки гърди
  • 4 бр. свински пържоли
  • 100 мл бяло вино
  • 1 ч.л. сол
  • 1 щипка черен пипер
  • 4 бр. наденица
  • 4 бр. кърначета
  • 300 г бекон
  • 1 ч.л. червен пипер

Начин на приготвяне

Смесете подправките и сосовете. От месото се оформят пържоли. Зелето се реже и се разстила на дъното. Отгоре се нареждат пластовете месо и сос. Покрива се със зеле и се долива вино и вода. Пече се на умерена фурна 2-3 часа.

 


От категорията

Син еликсир - хит на 2017-а

Вино в любимия цвят на Ван Гог направи революция в света на избите

Андрес Гомес демонстрира красотата на синьото вино
Снимки Леопард Трейдинг -1493400465.jpg

За да покаже сапфирения еликсир, в България пристигна собственикът на ...

28 апр. 2017 | 20:26

Филе от бяла риба гратинато

филе от бяла риба-1493296290.jpg

27 апр. 2017 | 15:28

Пролетен ориз

Пролетен ориз-1493125111.jpg

25 апр. 2017 | 15:57

Канелони със спанак и рикота

Канелони със спанак и рикота-1493034736.jpg

24 апр. 2017 | 14:51

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.