Необходими продукти
- 2 с.л. чили сос
- 2 с.л. соев сос
- 2 с.л. горчица
- 250 г кисело зеле
- 150 г гъби
- 150 г кашкавал
- 1 бр. пилешки гърди
- 4 бр. свински пържоли
- 100 мл бяло вино
- 1 ч.л. сол
- 1 щипка черен пипер
- 4 бр. наденица
- 4 бр. кърначета
- 300 г бекон
- 1 ч.л. червен пипер
Начин на приготвяне
Смесете подправките и сосовете. От месото се оформят пържоли. Зелето се реже и се разстила на дъното. Отгоре се нареждат пластовете месо и сос. Покрива се със зеле и се долива вино и вода. Пече се на умерена фурна 2-3 часа.