Кулинарната книга на Камелия Воче

Коледно, вкусно, полезно и с джазов ритъм

Камелия Воче издаде рецептата на коледна питка "Вочета"

6682 | 18 дек. 2016 | 17:46

Всички тези вкусни, лесни и полезни рецепти на звездата, превърнала се в кулинарно гуру, могат да бъдат намерени в двете и книги с копринени корици


Мария Донева, специално за Епицентър.бг

 

С копринен глас и кулинарно майсторство, звездата Камелия Воче, предаде на всички свои гости коледен дух и много настроение.

 

Изпълнителката пожела Весела Коледа и много любов, по време на реализираното лично от нея матине, в един от столичните ресторанти с неповторима гледка “Corso”.

 

То започна в изтънчен виенски стил с прочутото Виенско кафе и закуска, сътворена по лична рецепта на певицата.

 

Всички тези вкусни, лесни и полезни рецепти на звездата, превърнала се в кулинарно гуру, могат да бъдат намерени в двете и книги с копринени корици. Изданията впечатляват и с неизвестни факти от кухненските преживявания на велики исторически личности и гениикато Клеопатра, Мария Антоанета, Наполеон, Моцарт, Мерилин Монро, София Лорен, Гена Димитрова.

 

Двата луксозни тома бяха издадени в Южна Америка, Италия, Русия, Германия и Турция.

Освен с гурме изкушения,  певицата плени присъстващите и със своя перфектен джаз глас, под акомпанимента на трио струнни инструменти “Spring”.

 

Камелия набързо издаде пред Епицентър.бг рецептата за своята коледна питка "Вочета", с която да направите впецатление на трапезата и през близките.  “Необходимите продукти са: 4 яйца, половин кофичка кисело мляко, 1 кг брашно, 2 ч. л. сол, 2 ч. л. захар, пакетче суха мая и 200 г масло.”
 

Воче бе специално поздравена за празника и своя талант от Богдан Томов.  А певицата и нейна приятелка Мария Бюркан, изпълни "Македонско девойче" и "Калино моме", които провокориха дълго и голямо хоро в унисон с българската традиция.

 

Накрая гостите не искаха да си тръгнат от уютната обстановка с мирис на коледни бисквити и класически мелодии.

 

 I'm so glad Камелия Воче

Всички тези вкусни, лесни и полезни рецепти на звездата, превърнала се в кулинарно гуру, могат да бъдат намерени в двете и книги с копринени корици

От категорията

Телешко „Уелингтън“

Телешко „Уелингтън“

-1516353379.jpg

19 ян. 2018 | 11:14

Какво да сложим на трапезата за Атанасовден - вкусни рецепти

Какво да сложим на трапезата на Атанасовден - традиционни рецепти-1516188863.jpg

17 ян. 2018 | 13:33

Какво да сготвим на Антоновден - традиционни рецепти

Какво да сготвим на Антоновден - традиционни рецепти -1516099072.jpg

16 ян. 2018 | 12:36

Шоколадово мартини

Шоколадово мартини-1515757258.jpg

12 ян. 2018 | 13:39

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


2018