6-ти Гастрономически Фестивал Премиер Лъкшъри Маунтийн Ризорт

6-ти Гастрономически Фестивал Премиер Лъкшъри Маунтийн Ризорт

Кордон бльо Мексико и Перу се обединяват за вълнуваща кулинарна фиеста

2699 | 25 окт. 2017 | 22:31

Всеки ноември вкусове, цветове и аромати от цял ​​свят привличат както професионални шеф-готвачи, така и кулинарни любители в Банско

6-ти  Гастрономически Фестивал Премиер Лъкшъри Маунтийн Ризорт
 -1508960063.jpg6-ти  Гастрономически Фестивал Премиер Лъкшъри Маунтийн Ризорт
 -1508960042.jpg

Това е любовна игра. Това е страст на вкусовете и преживяване с чувства! Запомнете тези дати: 7-18 ноември 2017 г. в Банско, България.

 

Този ноември, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт ви приветства с добре дошли на VI-ия Премиер гастрономически фестивал в Банско и празнува с вас любовта към вкусовете и страстта към кулинарните произведения. Готови ли сте да се опитате едно друго необикновено кулинарно пътешествие?

 

Присъединете се към VI-ия Премиер гастрономически фестивал този ноември! Фестивалът тази година е по-вълнуващ от всякога! Кордон Блю Мексико и Кордон Блю Перу обединяват своите сили на ПРЕМИЕР, създавайки интригуващ Латино-американски фестивал.

 

Огромен брой очарователни екзотични гастрономически тайни и ценни съвети очакват да бъдат разкрити!

 

Срещнете се с тазгодишните шеф-готвачи и ги оставете да накарат вашия кулинарен свят да заблести :

 

Шеф Омар Моралес от Кордон Блю Мексико ще ви научи на „Модерна мексиканска кухня за 5* градски и почивни хотели“ от 8-10 ноември 2017 г.

 

Мексиканската кухня е нововъзникваща глобална тенденция в областта на гастрономията и туризма и сме на път да научим всяка една съвременна техника от първа ръка от експертите ,които сме поканили.

 

Главните готвачи, работещи в бюфетни  или в а-ла-карт ресторанти, ще научат най-добрите техники, прилагани в най-известните ресторанти в Мексико.

 

Шеф Грегор Фънке от Кордон Блю Перу ще ви тренира за „Модерна перуанска кухня“ от 13-15 ноември 2017 г.

 

Запознайте се с тази невероятна кухня; вкусете и се вдъхновете от фантастичните вкусове на перуанската кухня, които завладяха огромна част от глобалната кулинарна сцена и става все по-популярна. Ще опитате перуанската  кухня в най-добрата и светлина, като научите всички съвременни техники и тенденции, прилагани от професионалистите е в най-добрите ресторанти в Перу.

 

На 7 ноември 2017 г. шеф Хронис Дамалас ще създаде за вас изключителна дегустация, която ще запомните завинаги. Пригответе се за японска/бразилска кулинарна вечер!

 

Шеф Танос Стасинос, експерт в “Nikkei Cuisine” ще приготви прекрасна дегустационна вечеря на 10 ноември 2017 г. Подгответе се да опитате Nikkei Cuisine, която прави уникално културно сливане между японски и перуански вкусове, сервирайки ги точно във вашата чиния.

 

На 11 ноември 2017 г. ПРЕМИЕР приветства с добре дошъл известния шеф Марио Перез, директно от Ресторант Лека в Барселона. Той ще готви „Тропическа перуанска кухня“, която ще развълнува сетивата ви!

 

На 15 ноември 2017 г. шеф Атинагорас Костакос и Алексис Зопас приготвят незабравима дегустационна вечер, вдъхновена от мексиканската и цикладската кухня, сливайки мексикански и цикладски вкусове!

 

През последния уикенд 17-18 ноември ще бъдете удивени от автентичните и изискани местни вкусове, като ще имате възможност да готвите заедно с децата си. Не трябва да пропускате това уникално събитие!

 

За допълнителна информация посетете станиците: www.facebook.com/PremierGastronomyFestival/ , www.premierfoodfestival.com/

 

Гастрономическият фестивал е ежегоден кулинарен празник организиран от Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, който обединява някои от най-добрите шеф-готвачи от цял ​​свят, за да покажат и създадат съвременни ястия, които изненадват и създават удоволствие за сетивата.

 

Всеки ноември вкусове, цветове и аромати от цял ​​свят привличат както професионални шеф-готвачи, така и кулинарни любители в Банско в прочутия Премиер гастрономически фестивал, създавайки прекрасни кулинарни спомени.

 

Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, е горд член  на ERMIAHOTELS & RESORTS верига от хотели ,които се отличават със специално внимание към кулинарното качество. Премиер гастрономически фестивал, вдъхновява и влияе на всички гастрономически предложения на останалите хотелски имоти на групата като NefeliVillas & Suites в Халкидики и Amaryllis Beach Hotel na остров Парос.

 

Когато храната се превръща в изкуство, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт е най-подходящото място!

Нека тази година сме на парти с изискан вкус!

 


От категорията

Зимна салата

Зимна салата-1544452545.jpg

10 дек. 2018 | 16:35

Мераклийско свинско

-1495457356.jpg

7 дек. 2018 | 13:18

Какво да приготвим за празничната трапеза на Никулден - традиционни рецепти

-1512557981.jpg

5 дек. 2018 | 14:24

На Савинден се правят мекици за здраве и берекет през годината

мекици-1543850122.jpg

4 дек. 2018 | 13:06

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.