Крехки свински пържоли с бяло вино

Крехки свински пържоли с бяло вино

6469 | 30 ян. 2018 | 17:01


НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ


6 бр. свински пържоли
2 с.л. мас
1 с.л. олио
1 с.л. масло
1 ч.ч. бяло вино
1 с.л. соев сос
3 скилидки чесън
по 1/2 ч.л. черен пипер, кимион, чубрица
1 с.л. горчица
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ


Пържолите се начукват. В купа се смесват всички подправки с виното. С тази смес се поливат подредените в тава пържоли и престояват 5-6 часа в хладилник. Поръсват се с мазнина, тавата се покрива с фолио и се пече около 40 минути. При поднасянето пържолите се поливат със соса.


От категорията

Какво да сготвим на Еньовден - традиционни рецепти с полезни билки

-1435143946.jpg

22 юни 2018 | 16:38

Огретен със сезонни зеленчуци

Огретен със сезонни зеленчуци-1529334373.jpg

18 юни 2018 | 18:01

Салата "Лютика" по традиционна българска рецепта

Салата "Лютика" по традиционна българска рецепта-1528984935.jpg

14 юни 2018 | 16:59

Черешов фъч

Черешов фъч-1528713887.jpg

11 юни 2018 | 13:43

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.