Крехки свински пържоли с бяло вино

Крехки свински пържоли с бяло вино

7397 | 30 ян. 2018 | 17:01


НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ


6 бр. свински пържоли
2 с.л. мас
1 с.л. олио
1 с.л. масло
1 ч.ч. бяло вино
1 с.л. соев сос
3 скилидки чесън
по 1/2 ч.л. черен пипер, кимион, чубрица
1 с.л. горчица
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ


Пържолите се начукват. В купа се смесват всички подправки с виното. С тази смес се поливат подредените в тава пържоли и престояват 5-6 часа в хладилник. Поръсват се с мазнина, тавата се покрива с фолио и се пече около 40 минути. При поднасянето пържолите се поливат със соса.


От категорията

Зимна салата

Зимна салата-1544452545.jpg

10 дек. 2018 | 16:35

Мераклийско свинско

-1495457356.jpg

7 дек. 2018 | 13:18

Какво да приготвим за празничната трапеза на Никулден - традиционни рецепти

-1512557981.jpg

5 дек. 2018 | 14:24

На Савинден се правят мекици за здраве и берекет през годината

мекици-1543850122.jpg

4 дек. 2018 | 13:06

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.