Крехки свински пържоли с бяло вино

Крехки свински пържоли с бяло вино

8089 | 30 ян. 2018 | 17:01


НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ


6 бр. свински пържоли
2 с.л. мас
1 с.л. олио
1 с.л. масло
1 ч.ч. бяло вино
1 с.л. соев сос
3 скилидки чесън
по 1/2 ч.л. черен пипер, кимион, чубрица
1 с.л. горчица
сол

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ


Пържолите се начукват. В купа се смесват всички подправки с виното. С тази смес се поливат подредените в тава пържоли и престояват 5-6 часа в хладилник. Поръсват се с мазнина, тавата се покрива с фолио и се пече около 40 минути. При поднасянето пържолите се поливат със соса.


От категорията

На Благовещение се ядат риба и спанак: Вкусни рецепти за празника

-1505314994.jpg

25 март 2019 | 10:57

Мързелива баница със спанак и сирене

Мързелива баница със спанак и сирене-1553179772.jpg

21 март 2019 | 16:47

Какво да сготвим на Тодоровден - традиционни рецепти

-1543834129.jpg

15 март 2019 | 11:27

Започват пости - ядките и плодовете ще ви спасят от прегрешение

Сн. БГНЕС-1552292003.jpg

Включете в менюто и маслини, зеленчуци, варива. Всичко обаче трябва да е ...

11 март 2019 | 10:12

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.