Сн. Lupa.bg

Двамата гостуваха на фестивала „Арт Поток” със спектакъла „Актрисата”

Ламбо и Аня Пенчева направиха фурор в Царево (Снимки, Видео)

4672 | 29 юли 2019 | 14:39

Интересът към пиесата на британския драматург Питър Куилтър и към участието на Пенчева и на Данаилов е толкова голям, че трупата има покани за участия в различни градове у нас до края на годината

Сн. Lupa.bg-1564400505.jpgСн. Lupa.bg-1564400499.jpgСн. Lupa.bg-1564400493.jpgСн. Lupa.bg-1564400487.jpgСн. Lupa.bg-1564400481.jpg

Аня Пенчева и Стефан Данаилов предизвикаха истински фурор в неделя вечерта в Царево със страстните си целувки, които си разменяха на морската сцена. Двамата гостуваха на фестивала „Арт Поток” със спектакъла „Актрисата”, който беляза триумфалното завръщане на Стефан Данаилов в театъра след 5-годишно отсъствие поради здравословни и лични причини.

 

Морската сцена в града събра над 3000 души. Представлението, в което участваха и Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и младият Павел Иванов, се игра на фона на пристанище „Мичурин” и стария град Василико. На специално построена сцена, на която преди време пя и Лили Иванова, актьорите изиграха постановката буквално под звездите, а след това дълго време бяха бурно аплодирани от многобройната публика, която бе станала на крака и обсипа с цветя артистите.


Официалната премиера на „Актрисата” бе в началото на юни в Народния театър, който се оказа тесен за всички желаещи да видят завръщането на Стефан Данаилов. Макар да има редица здравословни проблеми и да се движи с количка на сцената, той е бодър и духовит и се чувства добре и това се вижда, както от играта му, така и от шегите, които пуска след всеки спектакъл и среща с публиката.

 

Стефан Данаилов влиза в ролята на екстравагантен възрастен швейцарски банкер, който ухажва актрисата Лидия Мартин (Аня Пенчева) и я изкушава да замени сцената с Женевското езеро и романтичното спокойствие в страната на шоколада. Готова ли е Лидия да се лиши от най-силния наркотик за един актьор - аплодисментите и обожанието на зрителите?

 

Ламбо пърпори с електрокара за датски пенсионери, купен специално за него, радвайки се като дете и развявайки прошарените си коси. За да влезе в образа на чудатия швейцарец актьорът дори сложи екстеншъни и така "пусна" дълги кичури. Въпреки че е в ролята на стар и болен мъж на сцената Данаилов палаво си открадваше страстни целувки от Аня с думите: "Ама целуни ме като хората де, по-страстно!" 


Публиката в Царево присъства безплатно на гастрола на „Актрисата”. В морския град до момента се събраха и най-много зрители на спектакъла. Сред възторжените зрители беше и легендарната Татяна Лолова, която изгледа спектакъла от първия ред в компанията на кмета на Царево Георги Лапчев и бизнесмена Димитър Тодоранов, който е организатор на фестивала "Арт Поток".


Именно на морето в Царево миналата година Аня Пенчева изкуши Стефан Данаилов да се върне на сцената, макар и на „електрокар“ за датски пенсионери. Самият Стефан Данаилов има кратко, но изпълнено с хумор и самоирония изпълнение. "Той има секс либидо на тийнейджър“, възкликва героинята на Аня Пенчева - Лидия, защитавайки избора си да отиде със застаряващия Чарлз в Швейцария. А ироничният й бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов), гледайки към парализирания й любовник, саркастично подхвърля: "Приятно каране на ски в Швейцария".


Интересът към пиесата на британския драматург Питър Куилтър и към участието на Аня Пенчева и на Стефан Данаилов е толкова голям, че трупата има покани за участия в различни градове у нас до края на годината. 

 

„Ламбо е набрал такава инерция, че продължаваме гастролите из България“, сподели още на премиерата в Народния театър Аня Пенчева, която пордължава да доказв, че призванието й на секссимвмол, сложен й през 80-те години, е валидно и днес. Тя е красива, съблазнителна, пръскаща еротика, разтуптяваща мъжките сърца и най-вече талантлива актриса.

 

Източник: Lupa.bg,

https://lupa.bg/news/samo-v-lupabg-lambo-i-anya-pencheva-napraviha-furor-v-carevo-snimkivideo_16668news.htmlЛамбо и Аня Пенчева направиха фурор в Царево (Снимки, Видео)

Интересът към пиесата на британския драматург Питър Куилтър и към участието на Пенчева и на Данаилов е толкова голям, че трупата има покани за участия в различни градове у нас до края на годината

От категорията

Как Лили Иванова качи на върха и "Севдана"

 Как Лили Иванова качи на върха и "Севдана" -1576156926.jpg

Няма друг съвременен певец, който да може да използва пълноценно творческата ...

12 дек. 2019 | 16:05

Столичната библиотека връчва „Годишни награди 2019“

-1571739230.jpg

Писател на годината е Захари Карабашлиев. В топ 10 на най-четените съвременни ...

13 дек. 2019 | 13:28

Акварели с шамански размах в изложбата „Дух и Вселена“ на Краси Тодоров

В галерия “Mishel Art Gallery” на ул. "Св.Св. Кирил и Методий"24  в понеделник - 16.12.2019 г. от 18:00 ч.-1576318472.jpg

Водата върху листа разказва за цял един друг свят, осъществява прехода от ...

14 дек. 2019 | 12:13

НИМ ще покаже най-интересните археологически находки за годината

Снимка: Радио Варна-1576139885.jpg

За първи път ще бъде показан масивен златен пръстен от Калиакра и рядка находка ...

12 дек. 2019 | 10:33

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.