Летен плодов пай

1617 | 7 авг. 2017 | 17:39


 

Необходими продукти

  • 4 бр. яйца
  • 1 ч.ч. захар
  • 1 ч.ч. брашно
  • 1 бакпулвер
  • 1 кг. плодове по избор
  • Сок от компот

Начин на приготвяне

Плодовете се порцират и нареждат в намаслена кексова форма. Яйцата се разбиват със захарта, брашното и бакпулвера. Изсипва се върху плодовете и се пече. След като се извади от фурната се залива със сока.


От категорията

Ябълков пай с бутер тесто

Ябълков пай с бутер тесто-1508412935.jpg

19 окт. 2017 | 14:32

Тарт Татен

Тарт Татен-1508329182.jpg

18 окт. 2017 | 15:17

Спаначено брауни

Спаначено брауни  -1508247912.jpg

17 окт. 2017 | 16:42

Печено брюкселско зеле с карфиол и ябълки

Печено брюкселско зеле с карфиол и ябълки -1508155310.jpg

16 окт. 2017 | 15:01

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.