Летни сармички

2974 | 17 юли 2017 | 17:22


Необходими продукти

    лозови листа - 200 гпресни
    зелен лук - 4 - 5 връзки
    ориз - 1 ч.ч.
    олио - 150 мл
    джоджен
    магданоз
    черен пипер
    захар - 1 щипка
    сол

Начин на приготвяне
Лозовите листа се попарват с вряла вода. Лукът, оризът и нарязаните магданоз и джоджен се смесват и подправят. Във всяка сармичка се слага по-малко плънка, след което се завива на руло. Сармичките се подреждат в тенджера, посоляват, притискат с чиния и заливат с гореща вода. Задушават се до готовност.


От категорията

Жадната монахиня

Жадната монахиня-1511348167.jpg

22 ноем. 2017 | 12:53

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

Утре започват коледните пости: Как да се храним здравословно?

Сн. БГНЕС-1510656957.jpg

14 ноем. 2017 | 12:48

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.