Снимка Кадър БТВ

В Брюксел трябва да сме единни за националните интереси, казва тя

Лиляна Повлова: Не съм се обидила, че съм на седмо място в листата на ГЕРБ. Ние сме отбор!

5718 | 1 апр. 2019 | 17:24

Да се носи отговорност е стандарт, който се наложи при нас, от ГЕРБ, посочи още тя. Ако има проблем - всеки поема отговорността си, каза тя. Европа, каквато я познаваме, не е даденост, посочи бившият министър на европредседателството


„.Ние сме един отбор и всеки може да допринесе в Европейския парламент. Имаме много заслужили хора, които могат да участват във вота. Обичам да пътувам и да се срещам хората, за да чуя какво ги вълнува. Тяхна е волята да изберат, когото искат“, коментира бившият министър на МРРБ. Тя изненада водещата Цветанка Ризова, че не е член на ГЕРБ, а е издигната за евродепутат от гражданската квота.

 

В Брюксел трябва да сме единни за националните интери. Да загърбим политическите ежби, призова бившият министър за европредседателството Лиляна Павлова.

Трябва да покажем воля да работим за гражданите, а не да се караме, хората се умориха от скандали, посочи Павлова. Тя е подредена на седма позиция в листата на ГЕРБ за евроизборите.

 

Да се носи отговорност е стандарт, който се наложи при нас, от ГЕРБ, посочи още тя. Ако има проблем - всеки поема отговорността си, каза тя в ефира на БТВ.

 

Европа, каквато я познаваме, не е даденост, посочи бившият министър на европредседателството.

 

Запитана дали се е обидила, че е класирана на седмо място в евролистата на ГЕРБ, Павлова веднага отговори: "По никакъв начин! Това не е състезание, всеки има какво да допринесе в отбора!"

За мен кампанията е едно голяма предизвикателство, обичам да пътувам, да се срещам с хората, да чувам какво ги вълнува, каза още тя.

 

Павлова каза, че е представител на гражданската квота в ГЕРБ и благодари на членовете на партията, които са я номинирали. Благодари и на премиера Борисов за доверието. Че е оценена и подкрепена.

 

Павлова отговори и на въпроси, свързани с атаките на водача на листата на БСП Елена Йончева за това как се строят магистралите.

"Като бивш министър на регионалното развитие, отношението към един цял бранш - хора достойни, да бъдат обиждани, не е честно. Вярвам, че те работят съвестно", каза тя. И продължи, че не е правилно да се хули и да се търси омаскаряване.

 

"Това са опити да се пускат силни думи в медийното пространство, които звучат добре медийно, но не са подплатени като факти", коментира атаките на Йончева тя.

 


От категорията

Емил Димитров: Някой плаща за случващото се по площадите, скоро ще се разбере кой

Снимка БНТ-1597041812.png

Не ми е детска мечта да съм министър. Не е самоцел, да му е честито на ...

10 авг. 2020 | 09:42

Проф. Румен Гечев: Единствената опция на Борисов е оставка и нови избори

-1595952899.jpg

Нестабилната и изкуствено сглобена коалиция се намира в пълен шок и са във ...

10 авг. 2020 | 08:50

Възстановено е движението при Ректората (ВИДЕО)

Кадър: Нова тв-1597045563.jpg

По-рано протестиращите на кръстовището обявиха, че в знак на добра воля ще го ...

10 авг. 2020 | 10:44

АФИС: Половината българи искат предсрочни парламентарни избори

Графики: АФИС-1597043902.jpg

От началото на кабинета „Борисов 3“ привържениците на управляващата коалиция в ...

10 авг. 2020 | 10:14