Литературен клуб “Чети с нас” представя: „Предприемачът”

Литературен клуб “Чети с нас” представя: „Предприемачът”, Пламен П. Попов

8200 | 16 апр. 2018 | 20:50

Пламен П. Попов посреща дамите, които искат да открият баланса между кариера и личен живот на предпремиерно представяне на първия наръчник по личностно развитие


Пламен П. Попов и литературен клуб “Чети с нас” посрещат дамите, които искат да открият  баланса между кариера и личен живот на предпремиерно  представяне на първия наръчник по личностно развитие и предприемачество.

 

20-и април, петък, от 16.00 до 18.00 часа, зала Витоша, Хотел Маринела

„Предприемачът” е истински учебник, в който авторът разкрива философията на успеха и дава практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух.

 

Гостите на представянето ще разговорят с Пламен П. Попов и ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Магията на баланса”, воден от вдъхновяващия гост-лектор Ася Иванова.

 

Пламен и Ася ще споделят  тайната на баланса между кариера и личен живот. Те ще ти помогнат да си отговориш на редица въпроси, като: колко често изпитваш вина, че не си достатъчно добра съпруга,  майка, дъщеря? Мечтаеш ли за хармонична връзка? Липсва ли ти качествената комуникация с партньора?  Копнееш ли за признание и успех в работата?

 

Бъди творец на своя живот! Стани предприемач и си подари два часа лично за теб, в които да усвоиш магията на  хармонията, щастието и баланса в живота! 


От категорията

Писатели-звезди водят уроци по писане в „Заешка Дупка“

Рене Карабаш-1548086062.jpg

Мартин Колев, Петър Чухов, Рене Карабаш и Диана Петрова сбъдват мечтите на ...

21 ян. 2019 | 17:52

Стълпотворение в Нирвана заради Петър, Енчо и Вида Пиронкови

Енчо Пиронков, Вида Пиронкова,Ники Младжов, певицата Роберта, Петър Пиронков-1547912296.jpg

Стотици се стекоха в галерията на Ники Младжов

19 ян. 2019 | 17:35

Петър Пиронков – гвоздеят на януари в Нирвана

Енчо Пиронков на откриването на изложбата си в галерия Нирвана през 2018 г. със синовете си Стою и Петър -1547723377.jpg

Художникът е син на художника Енчо Пиронков, брат на поетесата и композитор ...

17 ян. 2019 | 13:08

И Чапа увековечи Лили Иванова в изящна бронзова пластика

И Чапа увековечи Лили Иванова в изящна бронзова пластика-1547578425.jpg

Един изключителен подарък-шедьовър от моя приятел – проф. Георги Чапкънов. ...

15 ян. 2019 | 18:48

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.