Литературен клуб “Чети с нас” представя: „Предприемачът”

Литературен клуб “Чети с нас” представя: „Предприемачът”, Пламен П. Попов

8052 | 16 апр. 2018 | 20:50

Пламен П. Попов посреща дамите, които искат да открият баланса между кариера и личен живот на предпремиерно представяне на първия наръчник по личностно развитие


Пламен П. Попов и литературен клуб “Чети с нас” посрещат дамите, които искат да открият  баланса между кариера и личен живот на предпремиерно  представяне на първия наръчник по личностно развитие и предприемачество.

 

20-и април, петък, от 16.00 до 18.00 часа, зала Витоша, Хотел Маринела

„Предприемачът” е истински учебник, в който авторът разкрива философията на успеха и дава практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух.

 

Гостите на представянето ще разговорят с Пламен П. Попов и ще имат възможност да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Магията на баланса”, воден от вдъхновяващия гост-лектор Ася Иванова.

 

Пламен и Ася ще споделят  тайната на баланса между кариера и личен живот. Те ще ти помогнат да си отговориш на редица въпроси, като: колко често изпитваш вина, че не си достатъчно добра съпруга,  майка, дъщеря? Мечтаеш ли за хармонична връзка? Липсва ли ти качествената комуникация с партньора?  Копнееш ли за признание и успех в работата?

 

Бъди творец на своя живот! Стани предприемач и си подари два часа лично за теб, в които да усвоиш магията на  хармонията, щастието и баланса в живота! 


От категорията

Вежди Рашидов: Правилно е къщата на Яворов в София да стане собственост на общината

-1539087929.jpg

Според председателя на парламентарната комисия по култура и медии държавата ...

20 окт. 2018 | 13:37

Синът на Пеньо Пенев сред голи красавици в Нирвана
(Галерия)

Владимир Пенев и Николай Младжов пред двете платна, които се продадоха в първите минути на вернисажа в галерия Нирвана-1539936056.jpg

Скулпторите Валентин Старчев и Кунка Димитрова и колекционерът Боян Радев ...

19 окт. 2018 | 10:53

Американски писател съпричастен с проблемите на българите в нужда
(Видео)

Сцена от "Комедиантката"-1539872316.jpg

Джон Кларк льо Хереу създава вълнуващ разказ за децата инвалиди и предоставя ...

18 окт. 2018 | 17:12

ОТ ЖЕНЕВА ДО СОФИЯ:

Миглена Савова-Оклер показва лица в галерията на Арена ди Сердика
(Видео)

Миглена Савова-Оклер показва лица в галерията на Арена ди Сердика-1539875811.jpg

18 окт. 2018 | 18:15

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.