Сн. Фейсбук

Всяка седмица Луната преминава през няколко зодиакални знака, влияещи върху нашите чувства, желания и събития

Лунен хороскоп за седмицата от 5 до 11 август

2337 | 5 авг. 2019 | 12:10

Понеделник не е благоприятен за парични транзакции, освен за погасяване на дългове. В следващите три дни може спокойно да се отдадете на козметични и разкрасителни процедури, това ще повдигне настроението ви и ще ви зареди с положителна енергия


Всяка седмица Луната преминава през няколко зодиакални знака, влияещи върху нашите чувства, желания и събития. В кои сфери да очакваме успех и кой ангажименти трябва да отложим за по-нататък – вижте…

 

5 август, понеделник

Луна в знак Везни: Днес трябва да сте дипломатични, въздържайте се директни и непремерени изявления. Не приемайте буквално всичко, което казват другите хора. Проверявайте източниците, от които получавате информация, това ще ви спести неприятни изненади. Денят не е благоприятен за парични транзакции, освен за погасяване на дълговете. В следващите три дни може спокойно да се отдадете на козметични и разкрасителни процедури, това ще повдигне настроението ви и ще ви зареди с положителна енергия.  

 

6 август, вторник

Луна в знак на Везни: Не се престаравайте в работата си, обърнете внимание за себе си и се поглезете. Време е за масаж, козметични процедури или пък отидете на пазар и добавете някоя друга дрешка в гардероба си. Отдайте се на творчески занимания и изобщо на красивата страна на живото. Сексуалната енергия в този ден също е висока. Изберете подходящ парфюм или пък се подложете на процедура с ароматерапия.

 

7 август, сряда

Луна в Скорпион: Ако ви се налага да останете в града, опитайте се да намерите време за разходка в парка сред зеленината. В този ден е важно да сте близо до природата, така ще се заредите с необходимата енергия до края на седмицата. Сега любовните и семейни отношения ще вървят като по мед. В този ден може да намерите нещо отдавна изгубено или пък да се сетите за нещо, което сте забравили, но може да приложите в най-точния момент. Денят е добър за козметични процедури и терапевтично лечение. Днес може да сънувате пророчески сънища, на за да се сбъднат не трябва да разказвате на никой за тях.

 

8 август, четвъртък

Луна в знак Скорпион – Днес са необходими активни действия за да постигнете поставените цели. Денят е особено благоприятен за решаване на финансови проблеми, може да подобрите доходите си и да укрепнете бизнеса си, но не е добре да залагате всичко на масата, затова пък може да срещнете благонадежден партньор. Енергиите на деня са силни, но нестабилни. За да възстановите вътрешния си баланс е добре да се освободите от срещи, разговори и да се въздържате от многолюдни събития. Отделете време за уединение със себе си, балансирайте емоциите си и успокойте мислите си чрез медитация. През нощта е възможно да сънувате ярки сънища.

 

9 август, петък

Луна в знак Стрелец: Светъл и като цяло добър ще бъде петъчният ден. Продължавайте да се движите напред, не се страхувайте от конкуренцията. Съдбата ще работи за тези, които няма да намалят темпото и ще са активни дори и в последния работен ден. Може да получите неочаквана подкрепа. Важно е намеренията ви да са чисти и да не допускате недоброжелателни хора да ви подвеждат и заблуждават. Бъдете внимателни и не позволявайте да бъдете въвлечени в съмнителни сделки или емоционални конфликти. Най-ефективният начин да се държите в кондиция са упражненията, както и всякакви творчески занимания. Това е и денят, в който може да почистите дома си. Вечерта формулирайте важен за вас въпрос и може да получите отговор в сънищата си.

 

10 август, събота

Луна в знак Стрелец: Днес слабото място ще е самодисциплината. Високите изисквания могат да доведат до недоволство от вас самите и това да ви докара излишни нерви, което определено няма да помогне на делата ми, но пък лесно ще съсипе отношенията ви с другите хора. Затова по-добре се отпуснете, не започвайте нищо ново, освен ако не сте абсолютно сигурни в начинанието. Отделете време за това, което ви харесва – най-добре ще е,  ако това бъдат творчески занимания. Трябва да се ограничите в храненето, обилната храна е нещо, което трябва да отбягвате в този ден. Посетете спа център. През нощта е възможно да сънувате ярки сънища.

 

11 август, неделя

Луна в знака Стрелец: Днес не се препоръчва решаването на въпроси, свързани с бизнеса и работата – има реален риск да пропуснете някои подробности, които на по-късен етап може да се окажат решаващи. Денят е много добър за домакински работи и други дейности за подобряване комфорта на дома. Не се опитвайте да правите всичко сами, хубаво е да привлечете и другите от семейството в дейностите. Същото се отнася и за плановете за бъдещето – планирането трябва да се извършва от всички. В спорта най-голям ефект ще ви окажат бягането и плуването. Добре е да ограничите храненията. През нощта е възможно да сънувате пророчески сънища.

 

Източник: Канал 3


От категорията

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров
(Видео)

Музиката на Стинг, "Бийтълс" и Синатра ще звучи в нов прочит на Васил Петров-1594210426.jpg

Националното турне е озаглавено „Symphony way” с Врачанската филхармония

8 юли 2020 | 15:11

Академията за мода връчи приза "Изгряваща звезда 2020"
(Видео)

Сн. Хайлайф-1594207221.jpg

Наградата е насочена към младите. Към онези, които със своята енергия, устрем и ...

8 юли 2020 | 14:18

Почина най-малката дъщеря на Нелсън Мандела
(Видео)

Сн. Туйтър-1594650582.jpg

Зиндзи е родена и израснала в Совето. Тя получава образованието си както у ...

13 юли 2020 | 17:26

Тя изгуби битката с рака

Почина съпругата на Джон Траволта - актрисата Кели Престън
(Видео)

Сн. БГНЕС-1594628384.jpg

С дълбоко прискърбие съобщавам, че моята прекрасна жена Кели ни напусна след ...

13 юли 2020 | 11:19