Йордан Камджалов и проф. Нева Кръстева

По повод наближаващия старт на Академия Музика

Маестро Камджалов обяви началото на нов образователен проект

10283 | 9 септ. 2018 | 16:59

Обучението е напълно безплатно. Срокът за кандидатстване е 21 септември 2018 година. Необходими са CV със снимка и мотивационно писмо или видеообръщение в свободна форма

Йордан Камджалов и проф. Нева Кръстева-1536501438.jpgЙордан Камджалов и проф. Нева Кръстева-1536501459.jpg

 „Не може да се остойности безценното, както въздуха и водата следва да се полагат, като неизменни природни дарове на всяко човешко същество, така и образованието е време да си припомним, че е дар, който ние сме получили и следва да дарим на жадните за истинско познание“, каза маестрото при откриване на срещата с журналисти днес, по повод наближаващия старт на Академия Музика. 

 

Началото на новата образователна платформа се поставя по идея на професор Нева Кръстева, обявиха днес в залата на Сити Марк Арт Център философите – педагози и творци Камджалов и Кръстева. В този образователен проект се цели създаването на “образувания“ в личността, които да повдигат човешката същност на едно качествено ново равнище и да задоволят потребностите от същностно разбиране на музиката, която е интегрална наука и може да бъде разгледана, като базова дисциплина за усвояване на древни закони и правила, които могат да намерят приложение във всичко сфери на живота – обясниха създателите на уникалната школа.

 

Форматът е отворен за хора от 16 годишна възраст и няма ограничение в подготвеността на кандидатите. Първите молби с мотивационен текст или видео обръщение и автобиография на желаещите са вече налице. Остават броени дни до края на срока за записване.

 

Темите ще се разискват на академично ниво, но по начин, подходящ за хора с разностранни интереси, на различна възраст и не непременно с музикално образование. Образователните сесии, които ще бъдат с изразена практическа насоченост, ще се провеждат една събота и неделя от месеца от ноември 2018 до юли 2019 година в Сити Марк Арт Център.

 

На участниците ще бъде предоставена уникалната възможност да присъстват на репетициите на Genesis Orchestra и на Музикална лаборатория за Човека.

 

Обучението е напълно безплатно.

Срокът за кандидатстване е 21 септември 2018 година.

Необходими документи: CV със снимка и мотивационно писмо или видеообръщение в свободна форма на имейл education.fyk@gmail.com.

 


От категорията

Награждават изключителни българи в Световния ден на добротата

Владимир Пенев и Николай Младжов-1542042084.jpg

Галерията на Ники Младжов – домакин на церемонията

12 ноем. 2018 | 19:00

Елвис Пресли ще получи американския Президентски медал на свободата

-1485256883.jpg

На церемонията на 16 ноември ще бъдат отличени още седем души, сред които ...

12 ноем. 2018 | 10:18

Президентът Румен Радев изпрати червени азалии до Лили Иванова

Сн. Епицентър-1541777687.png

Вероятно от администрацията на държавния глава обаче не са отчели факта, че ...

9 ноем. 2018 | 17:10

Валерия Велева: Васко Василев и 300-годишната "Амати" - едно влудяващо преживяване

Васко Василев-1542042141.jpg

В неговите ръце цигулката плаче; смее се; избухва във величествени акорди, ...

12 ноем. 2018 | 21:25

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.