Козметикът Калина Иванова представи апарата "Мезотикс" пред Маги Джанаварова

Козметикът Калина Иванова представи апарата "Мезотикс" в Jewel Skin Clinic

Маги Джанаварова опита апарат за подмладяване с перспектива

7627 | 27 март 2019 | 20:38

Уредът е един от малкото, с които може да се третира клепачът - и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г.

Козметикът Калина Иванова представи апарата "Мезотикс" пред Маги Джанаварова-1553711977.jpgКозметикът Калина Иванова представи апарата "Мезотикс" пред Маги Джанаварова-1553712090.jpg

Текст и снимки: Тина Прокопова

 

Впечатляващото израелско нововъведение в козметичната индустрия "Мезотикс" беше представено в Jewel Skin Clinic пред гости и клиенти. За уникалната неаблативна фракционна система с титаниев накрайник разказа Калина Иванова, която е известна и обичана козметичка, както и основен представител на апарата.

 

"Когато ми предложиха "Мезотикс", ми бяха нужни 9 месеца, за да го проуча и да се убедя във възможностите и резултатите, които постига. Сега, след като работя вече с него, и аз, и моите клиенти нямаме никакви съмнения, че инвестицията си струва", каза Калина Иванова, а в подкрепа на думите си показа богат снимков архив от личния си телефон на мъже и жени, преминали през терапията.

 

Дамите в Jewel Skin Clinic бяха шокирани от информацията, че "Мезотикс" третира кожата при температура от 400 градуса, но Калина Иванова бързо ги успокои: "Изгаряне няма, защото апаратът третира роговия слой на кожата, т.нар. "мъртва кожа", съставена от клетки без ядро. Болката е пренебрежима, не даваме обезболяващи, не е необходим период за възстановяване. След процедурата върху обработеното място не се нанася абсолютно никакъв препарат. На следващия ден може да използвате хидратиращ крем и съдържанието на една ампула, която ще получите от нас."

 

Апаратът е един от малкото, с които може да се третира клепачът - и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г. С него като с парна ютия "се изглаждат" бръчките в различни зони, заличават се белези от акне, както и родилни белези, с което Калина Иванова обясни наличието на бебета сред клиентите си.

Единственото, което може да спре желаещия да използва "Мезотикс", е силното слънце. Ако сте се върнали току-що от почивка на морето, ще може да се подложите на процедурите след 2 седмици, а в случай, че това ви предстои - препоръчително е да отложите контакта с апарата.

 

Терапията се прилага върху чиста кожа и не е необходима предварителна подготовка, което позволи на няколко "неподготвени" дами от гостите да я тестват на момента.

 

Красивата Маги Джанаварова също не се поколеба да изпробва "Мезотикс", след което обеща, че това със сигурност няма да е единствената ѝ процедура.

 

 


От категорията

Проф. Любомир Стойков: Политическите секс скандали - интимните изкушения на Митеран, Клинтън и Оланд

Проф. Любомир Стойков-1634045153.jpg

Гражданите се питат дали държавният лидер няма фриволно да измени и на техните ...

12 окт. 2021 | 16:24

Роджър Уотърс от „Пинк Флойд“ се ожени за пети път на 78 години (Снимки)

Сн. инстаграм-1634218876.png

Камила изглежда красива в бяла дантелена сватбена рокля, докато Уотърс поставя ...

14 окт. 2021 | 16:38

Проф. Ева Соколова написа книга за пътешествията си по света

Проф. Ева Соколова написа книга за пътешествията си по света-1634390289.jpg

В пустинята Негев американски и израелски астронавти третират за полет до Марс ...

16 окт. 2021 | 16:26

Белезите трябва да се пазят от слънцето и през есента

Белезите трябва да се пазят от слънцето и през есента-1634322767.png

KELO-COTE® С 30SPF ги защитава от зачервяване и хиперпигментации

15 окт. 2021 | 21:30