Тя обеща пълна ревизия на договорите по големите инвестиционни проекти

Манолова пред леви партии: Без корупция и клиентелизъм! Имам воля за промяна! Няма да ви подведа!

3424 | 19 септ. 2019 | 15:02

Като граждански кандидат пиша своята програма за управление с гражданите на София, но също така за мен са важни и идеите на партиите, коите ме подкрепят


Като граждански кандидат пиша своята програма за управление с гражданите на София, но също така за мен са важни и идеите на партиите, коите ме подкрепят, защото по тяхно уверение те също идват от гражданите. Това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова по време на срещата си с левите политически формации, предаде Novini.bg

,,Вече проведохме среща в подобен формат с десните партии, които подкрепят моята кандидатура. Програмата, която ще представя, е резултат от взаимодействието с гражданските структури и организации, но и с основни акценти, които са залегнали в програмите на партиите от левия и десния спектър. Имам воля, енергия и план как да реализирам тази промяна и мога да ви уверя, че няма да ви подведа“, допълни Манолова.

Манолова бе категорична, че при победа на изборите ще промени модела на управление на столицата.

 

,Безспорно г-жа Фандъкова се старае, но София по-чиста ли е? По-чист въздух ли дишаме? Имаме ли места в детските градини за нашите внуци? Ефективно ли се харчат парите? Има ли Фандъкова приятелски бизнес кръгоеве? Всички тези въпроси задават гражданите'', добави кандидатът за кмет на София.

,,Без корупция и без клиентелизъм - за това е нужна подкрепата на всеки софиянец, на всяка партия'', подчерта Манолова. 

Тя обеща пълна ревизия на договорите по големите инвестиционни проекти, както и че ще провери какви санкции са наложени до този момент и дали те са изплатени. Бившият омбудсман обеща на гражданите също така, че ще могат да следят в реално време всички разходи, които прави общината, за да знаят столичани къде отиват парите им.


От категорията

Проф. Михаил Константинов: Има 400 000 "мъртви души" в избирателните списъци

-1525408723.jpg

Реалните гласоподаватели в страната са 5 800 000 души, но по списъците на ЦИК ...

14 окт. 2019 | 09:02

Риск от хаос с отчитането на бюлетините и протоколите от местните избори в София

-1478527917.jpg

Избирателните секции в София са над 1500. Бюлетини и протоколи от всички урни в ...

14 окт. 2019 | 20:19

Пенчо Милков: На 27 октомври излезте и гласувайте! Това е пътят към промяната!

Снимка Пресцентър на БСП-1571087724.jpg

Ще се противопоставим активно, с всички законови възможности на промишлените ...

15 окт. 2019 | 00:13

Откриха невзривен снаряд в къща в София

-1566826650.jpg

Специализираният екип е от състава на 78-ми батальон за осигуряване – Горна ...

14 окт. 2019 | 20:08

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.


Bigman1


19 септ. 2019 | 23:51Няма да ги предадеш, щото ще загубиш...


За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.