Кадър: бТВ

Според нея Добчев не харесва филма „Борат 2“ с основание, а наградите са машина, свързана с индустрията

Маргарита Младенова: „Бакалова – Добчев“ е произведен скандал (Видео)

5483 | 22 февр. 2021 | 11:32

Тя определи твърдението, че Добчев е женомразец като „пълни глупости: Аз не мога сериозно да тръгна да анализирам и да се противопоставям на тези тенденции на хора, които въобще не разбират какво е изкуство“, допълни Младенова


„Скандалът „Бакалова – Добчев“ е произведен скандал“, заяви съоснователят на СФУМАТО Маргарита Младенова в предаването „120 минути“.

 

През седмицата едно интервю на Иван Добчев, учител на Мария Бакалова в НАТФИЗ, стана повод за силна обществена реакция. В него той казва „Да се слагаш – на мъже или на публиката. Болшинството хора – и артистите особено, са суетни и искат да бъдат желани, пожелавани на всяка цена“. Коментарът му за младата и успяла актриса предизвика изключително негативни коментари в социалните мрежи и обвинения в сексизъм.

 

Проф. Иван Добчев беше поканен за гост в „120 минути“, като първоначално прие покана на Светослав Иванов, а по-късно отказа. На негово място гостува Маргарита Младенова.

 

„Не е въпросната фраза на Иван Добчев скандала между нея – студентката му и него – професорът. Тази фраза – да се слага на мъже и да се слага на публиката – е професионален жаргон“, коментира Младенова. По думите й тя се отнася за амплоато в изкуството. „Иван се радва на успеха на Мария, тя мина през стената и в момента пребивава в приказката си“, каза още Младенова. „Успехът се понася по-трудно от провала и тази перспектива за Мария – как тя ще се развие и каква актриса ще стане… Съдбата на артиста е трудна и иска самочувствие с покритие,“, каза още Младенова.

 

Тя определи твърдението, че Добчев е женомразец като „пълни глупости. „Аз не мога сериозно да тръгна да анализирам и да се противопоставям на тези тенденции на хора, които въобще не разбират какво е изкуство“, допълни Младенова.

 

Според нея Добчев не харесва филма „Борат 2“ с основание, а наградите са машина, свързана с индустрията. „Иван би искал тя да не остава само в „комерса“, заяви Младенова.

 

 Маргарита Младенова: „Бакалова – Добчев“ е произведен скандал (Видео)

Тя определи твърдението, че Добчев е женомразец като „пълни глупости: Аз не мога сериозно да тръгна да анализирам и да се противопоставям на тези тенденции на хора, които въобще не разбират какво е изкуство“, допълни Младенова

От категорията

Мария Бакалова не успя да спечели „Златен глобус“

-1614273649.jpg

"Борат 2" обаче получи "Златен глобус" в категорията за ...

1 март 2021 | 08:24

Васко Василев свири по върховете на Пирин за Световната купа по ски и Световното младежко първенство
(Видео)

Снимки: Иван Обрейков

-1614337575.jpg

Няма по-безценен спомен от изгрева в Пирин, под връх Тодорка, когато малко след ...

26 февр. 2021 | 13:05

"Като за последно" с Мария Бакалова е част от „София Филм Фест“ (Видео)
(Видео)

"Като за последно" с Мария Бакалова е част от „София Филм Фест“ (Видео)-1614262004.png

Режсьорът Ивайло Пенчев споделя, че работата ѝ по продукцията е преди да ...

25 февр. 2021 | 16:04

Васко Василев става професор в Полша
(Видео)

Васко Василев става професор в Полша-1614334572.jpg

Майсторът на тънката струна ще свири за почитателите си в зала 1 на НДК на 20 ...

26 февр. 2021 | 11:26