Мармалад от грозде

Мармалад от грозде

1284 | 12 септ. 2017 | 13:19


Необходими продукти:

  • бяло и черно грозде

Начин на приготвяне:

Добре узрялото грозде се измива и почиства. Сварява се до напукване на зърната. Оставя се да поизстине и се претрива през сито, за да се отделят ципите и семената.

 

Получената гроздова каша се вари в плосък съд на силен огън при непрекъснато бъркане, докато остане 1/3 от първоначалното количество.

 

Готовият мармалад се изсипва още горещ в сухи съдове.


От категорията

Проф. Байкова съветва какво да хапваме по време на Коледните пости

-1471001764.jpg

За да се използват постите за редуциране на определени килограми, трябва човек ...

16 ноем. 2017 | 11:24

Какво да хапваме по време на Коледните пости - вкусни рецепти

-1479187802.jpg

15 ноем. 2017 | 16:25

Утре започват коледните пости: Как да се храним здравословно?

Сн. БГНЕС-1510656957.jpg

14 ноем. 2017 | 12:48

Мусака от карфиол

Мусака от карфиол-1510576219.jpg

13 ноем. 2017 | 14:27

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.