Mebio.bg - онлайн мебели с доставка до всеки град

Преобразете офиса, дома и градината по стилен и модерен начин, за да си създадете така прекрасната и идилична среда

Mebio.bg - онлайн мебели с доставка до всеки град

9996 | 25 апр. 2019 | 17:35

Продуктите се характеризират с изключително прецизна изработка с внимание към детайла и за изработката на всеки един от тях са използвани най-качествените материали на пазара

Mebio.bg - онлайн мебели с доставка до всеки град-1556202932.jpgMebio.bg - онлайн мебели с доставка до всеки град-1556202926.jpgMebio.bg - онлайн мебели с доставка до всеки град-1556202920.jpg

Ако имате нужда от ново обзавеждане, за да освежите било то дома, офиса или градината, то при нас ще намерите всичко необходимо и най-съществено. Ние сме на мебелния пазар от сравнително скоро, но сме достатъчно амбициозни и упорити, за да се задържим за безкомпромисно дълго.

Тъй като ние също сме били в позицията на клиента, знаем много добре от какво има нужда той и как да му го предоставим, отговаряйки и на най-взискателните желания и нужди.

Понеже желаем да осигурим максимум комфорт на нашите клиенти, не само че предлагаме най-доброто като обзавеждане, но и правим доставки до всеки град на територията на страната. С нас всичко е лесно и удобно, с вас ние ще продължаваме да го правим такова!

Създадохме нашия мебелен магазин Мебиоза да може всеки от вас да има достъп до висок клас продукти, с които да внесете ново усещане за хармония и уют в интериора си. Независимо дали предпочитате модели с по-изчистен дизайн или такива с по-нестандартни форми, дали имате афинитет към натурални цветове или сте на принципа „колкото по-ярко, толкова по-добре“, дали функционалността е по-важна от визията или пък смятате, че сега е времето да експериментирате, то тогава при нас ще намерите всичко, което търсите, но и нещо повече. 


Гарантираме ви, че мебелите, които предлагаме, се характеризират с изключително прецизна изработка с внимание към детайла и за изработката на всеки един от тях са използвани най-качествените материали на пазара. В каталога ни има мебели от естествен дървесен масив, стъкло, кожа, метал и текстил.

С нашите мебели ще успеете да внесете нова, хармонична атмосфера сред интериора и да ѝ се насладите максимално. Предлагаме ви стилни и модерни решения за градината, детската стая, дневната, антрето, банята, кухнята, офиса, както и дори различни спални комплекти. Предлагаме както отделни продукти, така и цели модулни конфигурации. 


За да бъдат още по-сладки семейните сбирки вкъщи или релаксиращи моментите за отдих в двора, за да бъде работната среда по-предразполагаща, за да бъдете вие по-спокойни и продуктивни, то нашите мебели ще ви осигурят тези усещания. С нас и нашите предложения, всеки избор е правилният избор. Разгледайте нашия каталог и не забравяйте, че ние доставяме до всеки град в страната!

Дайте воля на въображението си и разгледайте нашите предложения от качествени гардероби още сега! Имаме самочувствието, че ние можем да отговорим и на най-необикновените желания, изисквания и нужди от страна на нашите клиенти. При нас ще намерите висококласни мебели, отлично обслужване и конкурентни цени! 


Преобразете офиса, дома и градината по стилен и модерен начин, за да си създадете така прекрасната и идилична среда, която да споделите с най-близките си приятели, колеги и роднини. Ние ще ви помогнем да осъществите интериорните си мечти, ако ни дадете шанс да ви се докажем!

 

 

 

 

 


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13