Според Съсекс информацията в книгата навежда на мисълта за критика от страна на Нейно Величество, което според тях не е вярно

Меган и Хари бесни на биографите си. Ще съдят и тях

2829 | 1 септ. 2021 | 16:09

По-рано книгата бе наречена незаконна, а биографите бяха обвинени, че не говорят от името на Съсекс, разчитайки единствено на надеждни източници, близки до двойката


Меган Маркъл и принц Хари отново са ядосани и в пълна готовност да съдят. Поводът този път не са статии, подобни на тези в британските медии, а книгата „В търсене на свободата: Хари, Меган и създаването на модерното кралско семейство“, която се появи в продажба през август миналата година. Обект на гнева на двете кралски особи са авторите на биографичното произведение – Омид Скоби и Каролин Дюран, които описват в труда си пътя на младата двойка от първата им среща до конфликта с британската корона и последвалото напускане на Острова.

 

Оказва се, че начинът по който Скоби и Дюран описват някои събитията, не допаднали на херцозите. Лични коментари относно творбата до този момент Хари и Меган не са правили, но явно, подтикнати от адвокатите си, двамата са решили да дадат израз на недоволството си.

 

Всъщност нека да припомним, че по-рано книгата бе наречена незаконна, а биографите бяха обвинени, че не говорят от името на Съсекс, разчитайки единствено на надеждни източници, близки до двойката.

 

Според Съсекс информацията в книгата навеждала на мисълта за критика от страна на Нейно Величество, което според тях не е вярно.

 

Междувременно самият принц обяви наскоро намерението си да публикува своя автобиографична книга, като добави, че част от нея може да бъде издадена след смъртта на Елизабет Втора. От своя страна кралицата разкри намерението си да съди внука си, ако написаното от него клевети и накърнява достойнството на кралската фамилия.

 

Източник: woman.bg


От категорията

Иконата на световното кино Моника Белучи: В България се чувствах прекрасно

Кадър: Нова тв-1638697770.jpg

"Надявам се да се върна отново и да остана по-дълго, за да се свържа ...

5 дек. 2021 | 11:47

Нарастващата Луна ни зарежда с мощна енергия: какво да (не) правим до 18 декември

-1619500383.jpg

Луната ще прекара дните преди пълнолунието в съзвездието Близнаци. Това време е ...

6 дек. 2021 | 15:00

Принц Уилям слуша AC/DC, за да се настрои за работната седмица

-1604297571.jpg

Няма нищо по-хубаво от парчето Thunderstruck в понеделник сутрин, когато след ...

6 дек. 2021 | 15:54

Instagram блокира Санта Китана заради гола провокация
(Видео)

Instagram блокира Санта Китана заради гола провокация-1638545801.jpg

Приложението сложи X върху снимките на българката. Тя пуска нов профил.

3 дек. 2021 | 17:34