Сн. Инстаграм

По време на посещението си в училище в Харлем, Меган е била облечена с палто от кашмир Loro Piana в цвят бордо

Меган изкопира визия на Мишел Обама в Ню Йорк. Има ли интерес херцогинята към политиката на САЩ?

2686 | 4 окт. 2021 | 10:58

Изборът на нюансa не е случаен. Това е един от официалните цветове на суфражистското движение. Възможно е по този начин Меган не само да иска да се доближи до стила на Мишел Обама, а и да подчертава съпричастността си с борбата за правата на жените


Меган Маркъл и принц Хари посетиха Ню Йорк, което беше и първата им лична разходка след раждането на дъщеря им Лилибет през юни. По време на престоя си Меган сменила няколко тоалетa, а с някои от тях удивително напомняла визията на Мишел Обама - бившата първа дама на САЩ, пише сайтът marieclaire.ru.

 

По време на посещението си в училище в Харлем, Меган е била облечена с палто от кашмир Loro Piana в цвят бордо. Широките й панталони и обувките са били в същата тоналност. Визията й доста напомня на тази на Мишел Обама по време на инаугурацията на Джо Байдyн, пишат от изданието. Тогава бившата първа дама на САЩ бе облечена с широк официален панталон и палто в същия ярък цвят. 

 

Интересен факт е, че изборът на този нюанс съвсем не е случаен. Това е един от официалните цветове на суфражистското движение. Възможно е по този начин Меган не само да иска да се доближи до стила на Мишел Обама, а и да подчертава съпричастността си с борбата за правата на жените.

 

Според модния редактор на сп. "Вог" Джанел Окводу Меган може да черпи вдъхновение в стила на Обама, заради сходното им положение - Мишел Обама се отказа от официалните си задължения, когато напусна Белия дом, точно както Маркъл се отказа от кралските си обвързаности, напускайки Обединеното кралство. 

 

Меган никога не е крила, че се възхищава на Мишел Обама. През 2019 година херцогинята лично взе интервю на бившата първа дама за британския "Вог".

 

В мрежата се появили коментари, че изборът на аутфити от Меган може да е продиктуван от интереса й към американската политика, пише ladyzone.bg. Херцогинята обаче не е потвърждавала подобни амбиции.


От категорията

Нострадамус за 2022 г: Мир между Русия и Украйна, Путин се съюзява с извънземни

-1503133886.jpg

Северна и Южна Корея ще се обединят, а севернокорейският диктатор Ким Чун Ун ще ...

22 ноем. 2021 | 14:19

Най-сетне: АББА с първа номинация за "Грами" в своята 48-годишна история

Най-сетне: АББА с първа номинация за "Грами" в своята 48-годишна история-1637750635.jpg

Пробивът на групата е с "Waterloo" от 1974 г., постигат огромен успех ...

24 ноем. 2021 | 12:41

Митко Дамов хвърли ръкавицата на ковида
(Галерия)

Митко Дамов хвърли ръкавицата на ковида-1637924441.jpg

Стартът на зрелището, решено в готик атмосфера, беше с мотото "Планета от ...

26 ноем. 2021 | 12:58

Родни звезди говорят за белезите на живота
(Галерия)

Родните звезди говорят за белезите на живота  - Ивайло Захариев-1637924126.jpg

Kelo-Cote се грижи за тях

26 ноем. 2021 | 12:53