Мераклийско свинско

6245 | 7 дек. 2018 | 13:18


 

Необходими продукти

  • 500 г свинско бон филе
  • 300 г гъби
  • 2 глави лук
  • 150 г топено сирене
  • 800 г доматен сос или доматено пюре, размито във вода
  • 100 г кашкавал
  • подправки по избор

Начин на приготвяне

Месото се порцира и запържва в мазнината заедно с лука и гъбите. Преди са се свали от огъня се добавят топеното сирене, кашкавала и доматената салца и се оставя да се сгъсти соса. Подправя се.

 

Сервира се със зеленчуци или картофи.

 


От категорията

Панирани тиквички с джоджен

Панирани тиквички с джоджен-1589881152.jpg

19 май 2020 | 12:38

Какво да сготвим на Гергьовден – традиционни рецепти

-1493822812.jpg

На трапезата присъстват зелени пролетни продукти - зелен лук, пресен чесън, ...

5 май 2020 | 13:49

7 причини да пием безалкохолно вино

7 причини да пием безалкохолно вино-1589743551.jpg

Деалкохолизираните напитки са 4 пъти по-малко калорични – това ги прави идеални ...

17 май 2020 | 22:25

Шницели от спанак

Шницели от спанак-1588066740.png

28 апр. 2020 | 12:37