Мераклийско свинско

3193 | 7 дек. 2018 | 13:18


 

Необходими продукти

  • 500 г свинско бон филе
  • 300 г гъби
  • 2 глави лук
  • 150 г топено сирене
  • 800 г доматен сос или доматено пюре, размито във вода
  • 100 г кашкавал
  • подправки по избор

Начин на приготвяне

Месото се порцира и запържва в мазнината заедно с лука и гъбите. Преди са се свали от огъня се добавят топеното сирене, кашкавала и доматената салца и се оставя да се сгъсти соса. Подправя се.

 

Сервира се със зеленчуци или картофи.

 


От категорията

Зимна салата

Зимна салата-1544452545.jpg

10 дек. 2018 | 16:35

Прясна риба в съчетание с “Гевюрцтраминер“ на изба Хюгел - само в клуб "Пушкин"

Прясна риба в съчетание с “Гевюрцтраминер“ на изба Хюгел - само в клуб "Пушкин"-1544602764.jpg

А риба прясна, чиста, свежа, до снощи плувала най-волно в дълбоките води между ...

12 дек. 2018 | 10:17

Какво да приготвим за празничната трапеза на Никулден - традиционни рецепти

-1512557981.jpg

5 дек. 2018 | 14:24

На Савинден се правят мекици за здраве и берекет през годината

мекици-1543850122.jpg

4 дек. 2018 | 13:06

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.