Мераклийско свинско

5216 | 7 дек. 2018 | 13:18


 

Необходими продукти

  • 500 г свинско бон филе
  • 300 г гъби
  • 2 глави лук
  • 150 г топено сирене
  • 800 г доматен сос или доматено пюре, размито във вода
  • 100 г кашкавал
  • подправки по избор

Начин на приготвяне

Месото се порцира и запържва в мазнината заедно с лука и гъбите. Преди са се свали от огъня се добавят топеното сирене, кашкавала и доматената салца и се оставя да се сгъсти соса. Подправя се.

 

Сервира се със зеленчуци или картофи.

 


От категорията

Агнешки руладини на скара

Агнешки руладини на скара -1550838725.jpg

22 февр. 2019 | 14:31

Традиционен раклет в гювече

Раклет-1550229343.jpg

15 февр. 2019 | 13:14

Рецепти за празничната трапеза на Трифон Зарезан и Св. Валентин

Сн. Инстаграм-1549885068.jpg

13 февр. 2019 | 10:31

Нашествие на световни рап звезди в ресторант Bulgar

Don Krez, Richie Wess, Jack Bruno и Smokepurpp от Gucci Gang са избрали София за първия град от европейското си турне We Trap-1550144770.jpg

Don Krez, Richie Wess, Jack Bruno и Smokepurpp от Gucci Gang са избрали София ...

14 февр. 2019 | 13:45

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.