Трябва да се измъкнем от старите модели на мислене и говорене, да напуснем миналото

Меркурий – главният герой на седмицата. Очакват ни борба за власт и напрежение в политиката

3340 | 19 юли 2021 | 17:03

Ако имате ситуация, в която трябва да преговаряте, можете също да предприемете действия и да повлияете върху другите. Затова времето е благоприятно за търговия, реклама и маркетинг


Крилатият посланик на небесата Меркурий, който до 27 юли е в знак Рак, е главен герой тази седмица. Има три важни аспекта с тежките планети.

На 20 юли Меркурий в секстил с Уран
Меркурий отговаря за паметта, знанието, речта, информацията, а Уран е свързан с просветлението, технологиите, иновациите, пробуждането, глобалната независимост.

Трябва да се измъкнем от старите модели на мислене и говорене, да напуснем миналото, да преминем към нови мисли. Ще можете да намерите нови решения, правилната информация и в бъдеще да я използвате.

Но не чакайте всичко да ви дойде наготово. Трябва да сте по-смели и гъвкави едновременно. Тази гъвкавост ще ви даде силата да сте готови за внезапни промени и изненади. Смелостта ще ви улесни в това да започнете ново начало. Каквото и да стане, дръжте се. Защото този процес ще донесе неограничено вълнение и адреналин. Ако сте с отворени сетива, ще видите много повече възможности за прогрес и съзряване.

На 24 юли Меркурий в тригон с Нептун
Меркурий е рационалният ум и как комуникираме чрез езика. Това е, което има смисъл за нас, как мислим и учим, как обработваме информацията. Нептун е нашата интуиция, креативност, съпричастност и състрадание. Нептун е телепатия, психически способности, разбиране за преживяванията на другите.

Когато Меркурий и Нептун образуват тригон, разумът и интуитивният ум са в хармония един с друг. Това е един от най-важните и мощни планетарни срещи на годината.

Защото при тази среща, Меркурий ще се движи напред във водния знак Рак, докато Нептун ще се връща назад в Риби, който също е воден знак и който знак управлява. Това е аспект, който символизира най-високото ниво на съзнанието, интуиция, емпатия, магнетично влияние върху аудиторията. С увеличаването на креативността ни и разширяването на нашето въображение, ние ще можем да приемаме много практични решения на проблемите, с които се сблъскваме както самите ние, така и хората около нас.

Ако имате ситуация, в която трябва да преговаряте, можете също да предприемете действия и да повлияете върху другите. Затова времето е благоприятно за търговия, реклама и маркетинг.

Ще бъдете изпълнени с вдъхновение и въображение. Не забравяйте да мечтаете много в следващите дни, защото вярването е половината от успеха. Слушайте вдъхновяваща музика и тя ще повдигне духа ви.

На 25 юли Меркурий в опозиция с Плутон
Противопоставянето на Меркурий/Плутон може да предизвика някои борби за власт не само в политиката, но и дори в най-добрите семейства, с тежки последици. Този транзит предизвиква хората просто да говорят, да си противоречат, да се държат враждебно. Меркурий е планетата на комуникацията, жизнеността и мъдростта, влияеща върху това колко сме любопитни, методични и изразителни. Когато двете планети се противопоставят една на друга, е вероятно да се появи динамично напрежение, защото противоположностите се привличат. Плутон е планетата, отговорна за промяната и преоткриването в живота ни, тя ни разтърсва в основите на нашите основни вярвания, води до вътрешна трансформация. Някои дори може да почувстват, че са преследвани и принуждавани от други да правят това, което не искат.

Тази опозиция създава голямо напрежение, както от умствена, така и от емоционална гледна точка. Този период е идеален за изучаване и разкриване на тайни. Интензивността на умствените енергии изисква определени отговори. Решенията взети по това време не са обективни, което означава, че после може да бъдат отложени решенията и плановете за известно време, да бъдат отново преоценени. Не се опитвайте да убеждавате другите в нещо, което искате в този период. Най-много да постигнете обратният ефект.

Влиянието от всеки аспект е около 2-3 дена и започва преди и продължава сред момента на точната им среща.

 

Източник: Новини.бг


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13