Не следвайте моментните настроения, за да не сгрешите, за което по-късно ще съжалявате

Ретроградните Меркурий, Венера и Плутон обещават "горещо" политическо лято

1812 | 19 май 2020 | 15:00

Внимателно пристъпвайте към всяко нещо. Старайте се да не вземате прибързани решения тази седмица и не правете достатъчно сурови изводи. Успехът ви ще зависи от вашето умение да заобикаляте „подводните камъни”


Следващото ретроградно движение на Меркурий започва на 17 юни и продължава до 12 юли. В периода е препоръчително да се избягва взимане на важни решения, да се правят генерални изводи. 

 

Интересен факт е обаче, че фазата се впада с ретроградното движение на още две планети - Венера и Плутон. периодът несъмнено обещава "горещо" политическо лято в края на парламентарния сезон. 

От астрологична гледна точка, по време на своята Ретроградност планетите позволяват подсъзнателната и съзнателната енергия във всеки един човек да се съединят и потребностите на душата и тялото да получат възможност да се синхронизират. Трябва да се внимава - какво и пред кого говорим, да премисляме повече пъти думи, мейли, писма... въобще цялостната ни кореспонденция с външния свят ще се гледа под лупа! Добре ще е в този период да не даваме обещания и крайни оценки.

 

Меркурий е най-известен с ретроградната си фаза. В периода разписанията отиват на вятъра, плановете се провалят, преводите се объркват, появяват се колебания, променят се решенията, неправилно се тълкува информацията, появява се неразбирателство в отношенията, техниката се срива, транспортът закъснява, стават аварии. Не се започва нищо ново, никакво начинание.

 

Докато планетата на любовта пък се движи назад, отношенията в личен план може да ви се струват объркани или хаотични. По време на този транзит намирате романтичната си основа и докато се опитвате да останете стабилни, може да премисляте повече емоциите си и бъдещето на връзките си. Да се откъснете за малко от мислите си може да е истнско предизвикателство, но е необходимо, защото трябва да се оставите на сърцето и емоциите си да ви водят в момента.

 

Понякога омаловажаваме факта, че и Плутон става ретрограден. Да, той е висша планета и при него влиянието дори може да бъде отчетено като положително. Все пак трябва да отчетем, че всяко едно ретроградно движение дава забавяне и дава повторно справяне със стари проблеми, с които смятаме, че сме се справили, но реално не сме. Всяко едно ретроградно движение дава нужда да се обърнем към себе си и да не търсим първопричината в другите.

 

Ретроградното движение на трите планети се впада в края на юни, което може да доведе до сериозен дисбаланс. Не следвайте моментните настроения, за да не сгрешите, за което по-късно ще съжалявате. 

Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има разочарование от направения избор.

 

Тази седмица, в която зодиите са под влияние на Ретроградния Меркурий, е важното е да постигнете баланс между деловата активност и съхранение на душевното спокойствие.

 

Внимателно пристъпвайте към всяко нещо. Старайте се да не вземате прибързани решения тази седмица и не правете достатъчно сурови изводи. Успехът ви ще зависи от вашето умение да заобикаляте „подводните камъни”.

 

Тенденцията да вземате прибързани решения ще доведе до факта, че много важни детайли ще останат скрити и в следствие на това ще възникнат неочаквани пречки. Не споделяйте за личните си отношения на приятели, роднини. Това може неочаквано да донесе неприятности. Възможни са финансови проблеми, но после ще стане възможно да се намери изход от ситуацията.

 


От категорията

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт
(Галерия)

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт-1591012660.jpg

Този път моделът няма да е известна манекенка, а спортистка, медалистката от ...

1 юни 2020 | 14:56

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта
(Видео)

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта-1590867625.jpg

Залесиха Елхите на Таланта в Южния Парк - част от Благотворителната Коледна ...

30 май 2020 | 22:38

Мисис дама на годината Ваня Ламбева каза "да" на любимия мъж
(Видео)

Мисис дама на годината Ваня Ламбева каза "да" на любимия мъж-1591038797.jpg

Всеки от гостите получи за спомен уникална перла в изискана опаковка с ...

1 юни 2020 | 22:10

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)
(Видео)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.