Средата на месеца носи силна носталгия и съжаление за отдавна отминалите времена. Някои ще се обърнат към миналото

Меркурий в Рак от 11 до 27 юли: Ще мислим и говорим на по-дълбоко и инстинктивно ниво

3514 | 11 юли 2021 | 14:10

Това е благоприятен период за закупуване на къща, апартамент, имот или за продажба на недвижими имоти, съобразно и други фактори взети под внимание, разбира се


Меркурий напуска своя дом Близнаци и ще транзитира в знак Рак от 11 до 27 юли.

Преходът на планетата към знак Рак ще я направи по-слаба, но няма да я лиши от сила. Нашите мисли ще бъдат оцветени от чувства. И ние ще мислим и говорим на по-дълбоко и инстинктивно ниво. Ще се интересуваме по-малко от универсалното и общото, ще бъдем по-фокусирани върху личното и това, което се случва с хората около нас.

Меркурий в Рак е субективен. Мисленето тук е оцветено от емоции и правим заключения също под въздействието на емоциите и те са повече интуитивни, отколкото логични. Това е благоприятен период за закупуване на къща, апартамент, имот или за продажба на недвижими имоти, съобразно и други фактори взети под внимание, разбира се.

Меркурий в знака управляван от Луната прави общуването изпълнено със състрадание и загриженост. Ще проявяваме повече разбиране за чуждите проблеми. Сега ще е трудно за хората да контролират емоциите си, особено в моменти, когато попаднат на хора в нужда.

Планетата получава енергията на знака, през който преминава: Меркурий - ум, мислене, комуникация - начинът, по който мислим ... сега той ще получава енергията на Рака, който е нежен, чувствителен, инстинктивен, грижовен, ориентиран към майката, семейна лоялност, патриотизъм, добра памет. През следващия период ще мислим повече за личните неща, за дома, семейството, родителите, децата, онези, които обичаме, родината и комуникацията ще бъде по-фокусирана върху тази част от живота ни. Също така е важно през кой дом на хороскопа ви преминава Меркурий, тъй като по този начин получавате още по-ясна представа за въздействието на този транзит върху живота ви.

Ракът е най-емоционалният знак на Зодиака, така че този транзит ще повлияе особено на нашия любовен живот. Меркурий управлява комуникациите и логиката, но в знака Рак той става „по-мек“, така че ще вземаме много от решенията под влияние на интуицията. Някои граници ще бъдат прекъснати, ще се измъкнем от капана на ледените чувства и ще бъдем готови за нови романтични шансове.

Средата на месеца носи силна носталгия и съжаление за отдавна отминалите времена. Някои ще се обърнат към миналото...Меркурий в Рак показва, че ни предстои период с повишена интуиция и контактите с хора, които дълго време не сте се виждали или чували, ще бъдат подновени. Някои хора ще бъдат обременени от спомени и носталгия към миналото, а други хора ще се опитат отново да почукат на вратата на живота ви. Помислете добре дали трябва да им отворите!

Раците, Скорпионите, Рибите, Телецът и Девата ще се насладят на любовната магия, която ще се прояви чрез романтични вечери в топлината и уюта на домашната обстановка, а в ежедневното общуване ще има размяна на докосвания, послания, целувки и много нежност.

Време е да проявите състрадание и милосърдие, да помогнете на всеки, който е тъжен, плачещ, обезправен и самотен. Давайте на другите всичко, което имате в изобилие, дори ако това са само думи за насърчение и подкрепа.


От категорията

Мечтата на Кристо е изпълнена: Триумфалната арка е опакована (СНИМКИ)

Снимка: Туитър-1631798284.jpg

Проектът беше представен в четвъртък от неговия племенник Владимир Яваишев и ...

16 септ. 2021 | 16:17

Неиздаван запис на Джон Ленън отива на търг

Сн. Туитър-1631707993.png

Той представлява 33-минутен разговор с него в неофициална обстановка. Ленън ...

15 септ. 2021 | 15:12

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си

Дъщерята на Зуека Девина няма да емигрира с баща си-1632071106.jpg

Родителите ми винаги са пътували много, а моето място беше в мазетата, където ...

19 септ. 2021 | 20:03

Нострадамус предсказва края на Путин

-1609152436.jpg

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако ...

19 септ. 2021 | 10:13