Сн. Инстаграм

Два реда арабски текст, изписан малко след двойната й мастектомия, се намира на дясната ръка на звездата

Мистика и скрити послания в татуировките на Анджелина Джоли

887 | 20 май 2020 | 14:32

Черният кръст на корема й пък покрива една от старите татуировки на малък дракон, която си прави в Амстердам. До символа стои латинската фраза „Quod me nutrit me destruit“ или "Това, което ме храни, ме унищожава"


Актрисата Анджелина Джоли обожава татуировките и демонстрира тази своя страст без задръжки. През годините актрисата се сдоби с множество рисунки по кожата, някои премахна, други пък промени. Рисунките по изкусителното тяло на Анджелина вече са може би около 20. В тях са вплетени мистични символи, езотерични мотиви, както и сюжети от будизма. 

Последната татуировка, с която звездата се украси, беше мистично писмо на гърба си, съчетаващо букви, символи, геометрични и животински форми. Посланието включва и четирите елемента - вода, въздух, земя и огън. Най-новата рисунка на Джоли беше направена от татуист в Камбоджа малко преди обявяването на развода с Брад Пит през 2017 година. Така той се съчета с надписа "Знай си правата", който е изписан с готически шрифт и е една от първите й татуировки, направена през 2004 година. До писмото е и будисткото заклинание, изрисувано през 2003 година в чест на осиновения й син Мадокс. До тези татуси се разполага и бенгалският тигър, който беше направен в хотел в Банкок. За повечето от тези рисунки по е използвана по-болезнената технология с метален кол, а не пистолет за татуиране. 

През 2016 година на гърба на звездата се появиха се появиха още мистични татуировки - дизайн на будистки храм и древни будистки мантри за щастие и богатство. 

Географските координата на лявата й ръка пък се появиха, след като звездата премахна татуировка с дракон и името на бившия и съпруг Били Боб Торнтън. Това са координатите на месторождението на децата й, а през 2016 се появиха и координати мястото на раждане на Брад Пит край Оклахома. На лявата й китка пък има нарисувана руна. Малко-по нагоре по-същата ръка може да се забележи и татуираното римско число 13, към което по-късно добавя V MCMXL - датата 13 май 1940 е в историята с известната реч на Уинстън Чърчил, в която той казва: „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот“. 

Два реда арабски текст, изписан малко след двойната й мастектомия, се намира на дясната ръка на Анджелина. Татуировката е направена е през 2013 г.

Черният кръст на корема й пък  покрива една от старите татуировки на малък дракон, която си прави в Амстердам. До символа стои латинската фраза „Quod me nutrit me destruit“ или "Това, което ме храни, ме унищожава".

 

Източник: Дарикнюз


От категорията

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт
(Галерия)

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт-1591012660.jpg

Този път моделът няма да е известна манекенка, а спортистка, медалистката от ...

1 юни 2020 | 14:56

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта
(Видео)

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта-1590867625.jpg

Залесиха Елхите на Таланта в Южния Парк - част от Благотворителната Коледна ...

30 май 2020 | 22:38

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)
(Видео)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

В понеделник - сделки. Във вторник подкрепа от важен човек носи късмет. Сряда е критична
(Видео)

За консултация и записване на час при Милена Иванова http://ЕАF@Ealife.bg-1590957719.jpg

Месец юни е предназначен за търговия, препродаване на стари вещи, отработване ...

31 май 2020 | 23:41

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.