Снимка: Официален профил в Instagram

54-годишната актриса споделя и принципното ѝ отношение към мъжете

Моника Белучи: Наслаждавам се на новооткритата свобода

983 | 9 ноем. 2018 | 16:08

Звездата разкрива, че е намерила нормалния за нея мъж, заедно са от известно време и всичко между тях върви добре. Но и за нея е трудно да формулира какво точно значи "нормален"


Една от съвременните икони на европейското кино Моника Белучи застава пред обектива на Paris Match за секси фотосесия и откровено интервю.

 

В сериала "Десет процента" Белучи играе своя собствена роля на жена, която търси мъж, за да се отърве от самотата. Белучи споделя, че за нея е много забавно да създава образ, чието вдъхновение е самата тя, но все пак е фикция.

 

Белучи разкрива, че е намерила нормалния за нея мъж, заедно са от известно време и всичко между тях върви добре. Но и за нея е трудно да формулира какво значи "нормален". Тя споделя, че тя не може да си осигури регулиран, структуриран и обичаен живот. И винаги е било така, като изключим отношението ѝ към децата ѝ. За Белучи е ясно, че няма как да изисква от друг това, което самата тя не може да предложи. Тя разкрива, че мъжът до нея не ѝ колега актьор, какъвто беше случаят с бившия ѝ съпруг Венсан Касел, но той също пътувал много и я разбирал много добре.

 

54-годишната актриса споделя и принципното ѝ отношение към мъжете. Според нея не бива мъжете и жените да водят война, Жената е тази, която олицетворява универсалната любов, заради способността ѝ да я раздава, без да иска нищо в замяна.

 

За разлика от бабите и майките ни, казва Белучи, когато не сме щастливиние просто казваме, че не сме щастливи, тръгваме си и се развеждаме.

 

Моника казва, че на 54 години тя усеща прекрасно моментът на своето съществуване като новооткрита свобода.

 

"Имам кариера. Всичко, което идва сега е бонус. Благодарна съм, че всичко продължава! Отгледах дъщерите си, започват да растат. На 14 и 8 години вече стават самостоятелни. Но дали мъжете разбират тази отговорност? Когато ходя на родителска среща, виждам, че 90% от родителите там са жени."

 

Източник: Дир.бг


От категорията

Отрязаха ниския Том Круз за ролята на гиганта Джак Ричър (ВИДЕО)

Снимка: HBO-1542275056.jpg

Героят в романите е висок 1,90 м, а актьорът е с 20 см по-нисък, отчете ...

15 ноем. 2018 | 11:43

Д-р Милен Врабевски с приз Respect в Световния ден на добротата

Отличените и връчилите наградите Respect 2018 -1542213674.jpg

Астор и Ники Кънчев почетоха церемонията в галерията на Ники Младжов

14 ноем. 2018 | 18:36

Елизабет Хърли блести на парти в рокля на Невена

Елизабет Хърли блести на парти в рокля на Невена-1542442655.jpg

Британската актриса бе един от специалните гости на празника-изненада за ...

17 ноем. 2018 | 10:15

Елизабет Хърли блесна в рокля на дизайнерката на Десислава Радева

Сн. Инстаграм -1542438695.png

NEVENA споделяла, че за нея концепцията за цялостна визия е от значение. Тя ...

17 ноем. 2018 | 09:05

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.