Снимки: ДПС

ДПС е партията, която е еталон за управление на малките общини и населени места, обяви той

Мустафа Карадайъ: Чепеларе има нужда от ДПС, от политиката на толерантността и заедността

6068 | 22 окт. 2019 | 16:22

Председателят на ДПС присъства на предизборната среща в общинския център. На нея бяха представени кандидатите за общински съветници и кандидата за кмет на Община Чепеларе Анета Пашалиева

Снимки: ДПС-1571750737.png-1571750772.png-1571750719.png

_mestni_izbori_2019_02

 

България не може без ДПС, а ДПС има само едно – в България. С тези думи се обърна към жителите на Чепеларе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на предизборната среща в общинския център. На нея бяха представени кандидатите за общински съветници и кандидата за кмет на Община Чепеларе Анета Пашалиева. Това съобщиха от пресцентъра на ДПС.


Има едни самонарекли се патриоти, чиято философия е омраза, противопоставяне и разделение сред хората. Патриотизмът обединява, а не разделя, каза лидерът на ДПС. Патриотизмът не поставя под риск стабилността и сигурността на държавата, защото всяка омраза ще получи своята реципрочна омраза. ДПС със своите ценности - заедността и толерантността казва, че различието не е проблем, а богатство, обяви още той. Карададайъ каза, че християни и мюсюлмани могат да бъдат рамо до рамо единствено в ДПС. Само в ДПС те могат с гордост да развяват своята идентичност, без да е проблем идентичността на другия, добави той.

 

Карадайъ даде пълна подкрепа на кандидата за кмет на Община Чепеларе Анета Пашалиева и каза, че тя се кандидатира от ДПС, защото е патриот, обича Родината, Общината и хората от Чепеларе. Чепеларе има нужда от ДПС, от политиката на толерантността и заедността, обяви той. Председателят заяви, че Чепеларе има нужда да бъдем единни и заедно, за да има бъдеще в общината. Защо през последните 10 години в Чепеларе, Смолян и Баните не се случват нещата така както в Рудозем, Мадан и Неделино. Общините на ГЕРБ не могат да се сравняват с тези на ДПС в Рудозем, Борино, Неделино и Мадан, обясни Карадайъ.


Лидерът на ДПС каза, че големите партии са партиите на големите градове. Тяхната грижа не стига до малките общини и малките населени места. ДПС е партията, която е еталон за управление на малките общини и населени места, обяви той. Това се говори в Брюксел и го знаем всички в България. Въпросът е дали ние гражданите на Чепеларе искаме общината да се развива както тези общини, които се управляват от ДПС, запита лидерът.


Ние трябва да си свършим нашата работа, за да дадем бъдеще на нашите деца в Чепеларе, Родопите и България, обясни още Карадайъ. Днес сме тук, за да кажем, че моделът на управление на млаките общини на ДПС, който го има в съседните общини, ще се случи и в Чепеларе след 28 октомври. На 27 октомври ще гласуваме за Анета Пашалиева и за нашите общински съветници, за да вземат правилните решения в подкрепа на развитието на нашата община Чепеларе, заключи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.


Аз, етническият българин и православен християнин имам честта вече от 20 години да работя в ДПС и никога не бих заменил тези 20 години за други, каза зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан Цонев. Това казвам аз на патриотите и националистите от Родопите. Вие не сте патриоти и истински родолюбци. Ако бяхте такива, щяхте да съпоставяте само качествата и никога етническата принадлежност и религията. Това е бъдещето на България – да бъдем заедно, да творим заедно, да създаваме условия за нашите деца заедно, каза още той. Йордан Цонев заяви, че въпреки всичко Анета ще бъде кмет.

 

Въпреки предразсъдъците Чепеларе ще има своя достоен кмет и ДПС ще застане зад нея с целия си експертен потенциал, с цялата си сила и с цялото родолюбие и патриотизъм на всички българи, които работим за ДПС, заключи Цонев.

 

На предизборната среща присъстваха още народният представител Хайри Садъков и областният председател на ДПС Смолян Салих Аршински.Мустафа Карадайъ в Чепеларе

Председателят на ДПС присъства на предизборната среща в общинския център. На нея бяха представени кандидатите за общински съветници и кандидата за кмет на Община Чепеларе Анета Пашалиева

Йордан Цонев в Чепеларе

Председателят на ДПС присъства на предизборната среща в общинския център. На нея бяха представени кандидатите за общински съветници и кандидата за кмет на Община Чепеларе Анета Пашалиева

От категорията

Борисов предупреди страните от Западните Балкани: Или си в НАТО и ЕС, или не си! (ВИДЕО)

Кадър: Фейсбук-1576323056.jpg

"Надявам се Северна Македония скоро да е 30-и член на НАТО и в същото ...

14 дек. 2019 | 11:21

Пленумът на БСП реши: Изборът на председател на партията ще се проведе 26 април 2020

Пленумът на БСП реши: Изборът на председател на партията ще се проведе 120 дни преди конгреса-1576326986.jpg

Изборът на председател на БСП е част от цикъла отчети и избори, който от ...

14 дек. 2019 | 14:32

Илияна Йотова: Трябва да сме непримирими към ксенофобията и езика на омразата

Снимки: Прессекретариат на президента-1576347892.jpg

Вицепрезидентът подчерта дългата и нелека история на читалището, което, въпреки ...

14 дек. 2019 | 20:24

Красимир Ципов: Предложението на правителството за "независим прокурор" е съвсем ясно (ВИДЕО)

Красимир Ципов Снимка: Канал 3-1576344098.jpg

Гаранция, че той няма да бъде заливан със сигнали, няма, каза ...

14 дек. 2019 | 19:21

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.