Оксана Хорват-Станчева, Стилиян Иванов и Наталия Гуркова

На 24 май “Те са!” – специалното интервю представя Оксана Хорват-Станчева

1308 | 19 май 2020 | 16:18

В аванс, режисьорът на проекта Стилиян Иванов каза, че през новия телевизионен сезон ще стартира нов интернет формат под името “Ние!”.

Оксана Хорват-Станчева, Стилиян Иванов и Наталия Гуркова-1589894386.jpgОтново под патронажа на Центъра по себепознание “Орфей” интернет аудиторията на “Те са!” от България и света ще се срещне с интересен гост-1589894349.jpg

Отново под патронажа на Центъра по себепознание “Орфей” интернет аудиторията на “Те са!” от България и света ще се срещне с интересен гост.

 

Наталия Гуркова в провокативен разговор с Оксана Хорват-Станчева търси приликите и различията между психологията и астрологията, между българите и германците, между разума и чувствата. Защо?

 

Затова, защото именитата българска психотерапевтка и астролог с беларуски произход Оксана от 2 години работи в Германия, където има завиден брой клиенти, последователи и приятели, а чрез интернет продължава да консултира българи и руснаци.

 

Невероятен успех за това българско момиче и повод за наша гордост – Оксана защитава научна степен по психотерапия в БАН, а основата на астрологичните й изследвания поставя безспорният авторитет в тази област – съпругът й Иван Станчев.

 

Оксана Станчева вече е съгласувала предстоящите си гостуванията в България с Милена Павлова, за да проведе поредица от работни семинари в Центъра по себепознание “Орфей”.

 

Общото между науките психология и астрология, Оксана намира в стремежа им да анализират и прогнозират човека и поведението му.

За разликите между българи и германци казва така: “Българите сме сърдечни и спонтанни”. А рецептата й за щастие гласи: “Хладен разум и горещи чувства!”.

 

В аванс, режисьорът на проекта Стилиян Иванов каза, че през новия телевизионен сезон ще стартира нов интернет формат под името “Ние!”.

 


От категорията

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт
(Галерия)

Яхнаджиев противостои на коронавируса с цветове и бодиарт-1591012660.jpg

Този път моделът няма да е известна манекенка, а спортистка, медалистката от ...

1 юни 2020 | 14:56

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта
(Видео)

Деси Тенекеджиева положи началото на Гора на таланта-1590867625.jpg

Залесиха Елхите на Таланта в Южния Парк - част от Благотворителната Коледна ...

30 май 2020 | 22:38

Брад Пит шокира феновете си с клошарска визия (СНИМКА)
(Видео)

Снимка: Туитър-1590563407.jpg

Някои от почитателите му коментираха, че Пит е вече твърде възрастен за такава ...

27 май 2020 | 10:09

В понеделник - сделки. Във вторник подкрепа от важен човек носи късмет. Сряда е критична
(Видео)

За консултация и записване на час при Милена Иванова http://ЕАF@Ealife.bg-1590957719.jpg

Месец юни е предназначен за търговия, препродаване на стари вещи, отработване ...

31 май 2020 | 23:41

За да коментирате, трябва да влезете в системата. Моля, въведете потребителско име и парола, а ако все още нямате регистрация, си направете. Процедурата няма да отнеме повече от няколко минути, а за Ваше удобство може още по-бързо да влезете с профила си във Фейсбук.